• 628
    hakim tarafından savcının tutuklu yargılanmalarının devamı adına sunduğu delillerde kuvvetli suç şüphesi görüldüğü için ilgili kişiler hakkında tutukluluk halinin devamı kararı verildi.

    yani ne demek istiyorum?

    polisin elinde bir takım deliller vardı ve bunların bir kısmı medyaya yansıdı, kabak gibi herkes gördü. savcı tarafından iddianame hazırlanıyor ve 3 aralık'ta mahkemeye sunulacak. gizlilik sebebiyle deliller uefa'ya verilemedi, ancak uefa'nın cas'a yaptığı savunmada federasyon tarafından gerekli bilgilerin kendilerine verildiği söylendi, federasyon inkar etti.

    kaldı ki, fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'nden men edilmesinde nelerin yaşandığını federasyonun tüm bu inkarlarına rağmen herkes gördü. uefa "federasyonla görüştük, ellerinde aleyhte en büyük delillerin fenerbahçe ile ilgili olduğunu, diğer kulüplerle ilgili delillerin zayıf olduğunu bize ilettiler" savunmasına karşılık federasyon "biz hiçbir bilgi vermedik" açıklaması yapmıştır.

    zaten adamlarda kafalarına göre karar verdiler... ve siz haybeden fenerbahçe'yi şampiyonlar ligi'nden çektiniz. öyle mi? sizce inandık mı? inanmadık tabi...

    her şey bu kadar gözönündeyken bir takım şeylerin inkar edilmesi, üzerinin kapatılmaya çalışılması kadar insanı "aptal" yerine koyan hiçbir şey yok.

    hadi bu cas'ı, uefa'yı geçelim... hadi soruşturma savcısına denmedik laf bırakmadınız, savcı'yı da geçelim... sizce gerçekten ama gerçekten hakim'de mi size komplo kuranlar arasında?

    canlarım benim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın