• 12
    --- alıntı ---

    aslan zar zor

    galatasaray, arena’da yine 90 dakika boyunca net bir pozisyona girmekte zorlandı. dün sahada iki santrafor baros-elmander olmasına rağmen terim’in takımı gol atmakta zorlanıyor.

    aslına bakarsanız, kanatlar etkisiz olunca ileride üç forvet de olsa fark etmez...

    kazım-riera takımın en etkisiz isimleriydi.

    11. haftada kazım 1 gol 1 asist, riera sadece 1 asist yaptı. galatasaray’da kanatların durumu bu. böyle işlemeyen kanatlarla kazanmak zor...

    engin baytar iyi oynayıp bir de gol attığı maçta arızayı çıkardı, borjan’a kafa attı ve kırmızı kart gördü.
    ilk yarının son dakikasında gelen gol, hakan balta’nın pasına engin’in hareketlenmesiyle geldi. galatasaray’ın en iyi ismi engin, sivas defansı uyurken balta’nın pasına hareketlendi ve ‘faul kokan’ pozisyonda topu ağlara gönderdi, 1-0.

    engin’in pası ile ceza sahasına giren baros’u kaleci borjan düşürdü hakem penaltı noktasını gösterdi. 59. dakikada topun başına geçen baros vurdu farkı ikiye çıkardı, 2-0.

    70. dakikada semih kaya’ya süper lig’de oynadığını hatırlatan erman kılıç genç oyuncuyu çalımlayıp geçti, topu adeta tavana çaktı: 2-1.

    rıza çalımbay sahaya sürdüğü takımı form durumlarına göre değil tecrübelerine göre seçmişti. rakibinden korkan çalımbay geçen hafta iyi oynayan genç ziya ve murat akça’yı sahaya sürmedi, kötü galatasaray karşısında kaybetti.

    bülent yıldırım, gösterdiği her iki kırmızı kartta da haklıydı. ancak yıldırım, bu kartlardan sonra, kalan kısa sürede galatasaray lehine ‘eyyam’ yaptı.

    raşit altun

    --- alıntı ---

    son cümleye dikkat! yorumsuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın