resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 898
    kendisini galatasaraydaki performansına göre ahım şahım bir futbolcu olmamakla itham etmek futboldan anlamamak, futbolu takip etmemek demektir. üstelik gençlerbirliğinden gelen bir oyuncudan değil şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamış yani izlenmesi gereken bir takımın beyninden bahsediyoruz.

    kendisinden beklenen nedir acaba ben bunu zerre anlamıyorum. etrafındaki kadroya göre kendisi selçuk inan neyse %100 le oynamaktadır duran toplardaki istikrarsızlığı hariç. ulan hiç izlemediyseniz "aga bunu aldık patlak çıktı niye acaba" diye düşünüp geçen seneki trabzonspora ve bu seneki galatasaraya bakın da nedenini görün.

    öncelikle şunları belirtelim yıllardır kendisini izlemiş bir futbolsever ve selçuksever olarak. selçuk, dehşetengiz bilek hareketleri olan "aa topu ordan nası çıkardı nasıl da 11 kişiyi 3er defa çalımladı abi görüyomusun" dedirtecek bir futbolcu değildir hiç olmamıştır. selçuk asla koşarak gol de atmamıştır süratiyle kıvraklığıyla falan öne çıkacak bir şekilde. ama selçuk bu topraklardaki en akıllı oyunculardandır. oyunu en geniş gören oyunculardandır. sahanın neresinde koşan bir oyuncu varsa lak diye o topu önüne koyar. kimse koşmuyorsa koşacak adamı bulur başında 3 kişide olsa o topu çıkartır o koşan adama kazandırır. dikkat et bak topu çıkartır diyorum kendisi çıkmaz.

    herifin önünde 90 dakika boyunca köpek gibi koşan bir burak yılmaz vardı. abi ligi izlemiyorsanız haftaiçi maç yokluğundan şampiyonlar liginde trabzonsporu izleyin spiker top daha tolga zengindeyken "burak hareketlendi" diyor ve 10 pas da yapılsa 20 pas da yapılsa burak hala hareketli oluyor defansın iflahını s.kiyor. burak koşmazsa yanında alanzinho denen speedy gonzalez vardı herifte sürat dersen var bilek dersen var. o da yoksa gene ayağı düzgün ve kendisinden daha süratli bir gustavo colman var. arkasından yardıran serkan balcı var. duran toplarda top mıknatısı olan egemen korkmaz var varoğlu var.

    e şimdiki takımına bakalım süratli bir forvetimiz var mı 90 dakika rakibi yoracak? yok. milan baros yapıyor zaman zaman ancak bir süredir malesef bu tarz arkadan atılan toplarda daha çok faul kovalıyor. yanında oynayan yetenekli bir top sürücü? yok. süratli adam? yok. solda atacağı adam albert riera ve hakan balta hızları hakkında çeşitli betimlemeler yapardım yapmıyorum. sağında colin kazım richards ve sabri sarıoğlu akıyor arada allahtan da onları görüyor.

    bu şartlar altında kendisi son derece iyi iş çıkarmaktadır önüne hızlı ve yıpratıcı bir forvet yanına hızlı veya cassio lincoln tarzı* bir adam konursa herifin verimliliği kat kat artacaktır. ama şu an bile zaten selçuk gibi oynamaktadır bir gram eksiği yoktur.

    özet geç piç diyenler beni yormasın geçen seneki trabzon ve bu seneki galatasaray futbol takımı oyuncularını kağıda yazsınlar ya da okusunlar yazdıklarımı canım nedir yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın