• 81
    vitrin yapıp uluslararası piyasada kendi reklamını yapma peşinde olan gayet kirli bir başkanın kurbanı olmuş takımdır.

    be adam bu lokavtın bir gün bitebileceğini hiç mi hesaplamadın? hadi demirören piyasaya ismini duyurup uluslararası ihalelerden pay kapma hevesinde de be ergin ataman sen nasıl buna sessiz kaldın? hiç mi demedin "başkan lokavt biterse bu takım küme düşer. bir iki tane sağlam takviye yapalım şu takıma" diye? dedin de seni dinlemedilerse orda niye durursun?

    williams'ın üstün yetenekleriyle buraya kadar geldiler. beşiktaş bu sene bir maç hariç 80 sayıdan aşağı yemeden maç kazanamadı. sadece bandırma kırmızı'dan 69 sayı yemiş ki bu da çok az bir sayı değil. şimdi en büyük hücum gücü de elinden gidiyor. williams'ın attığı sayılar kadar yaptığı asistler de malum. bakalım mehmet yağmur hangi maçta 50 sayı atıp beşiktaş'ı kurtaracak şimdi.

    ezcümle, beşiktaş erkek basketbol takımı, kendi kirli işleri için kendisini rant kapısı olarak gören bir başkan-yönetim yüzünden küme düşmeye oynayacak hale getirildi.

    üzüldüm mü, tabi ki hayır. ama demirören gibi tiplerin türkiye'de sporu kirletmeye devam etmesine, sadece futbolu değil, rant kapısı olarak gördükleri tüm branşlarda sporu endüstriyelleştirmesine, sporu kapitalist üretim ilişkilerinin yeniden üretilmesine alet etmesine isyan ediyorum.

    bu sene geçtim play-off'u kümede kalırlarsa ne mutlu beşiktaş taraftarına diyerek susuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın