• 433
    resmi sitelerinden açıklama yapmışlar, özürleri kabahatlerinden de beter. kulübün resmi yayın organına çıkan bir kişi - kulüple bağlantılı olması ya da olmaması önemli değil, senin resmi televizyonunda çıkıp konuşuyor, altını çiziyorum - rakip oyuncuya ırkçı söylemde bulunacak, sonra sen resmi sitende biz aradık özür diledik kapandı o konu muhabbeti yapacaksın. ne demek kapandı lan, nasıl kapanıyor? bir özürle bitiyor mu bu amına kodumun işleri?

    bir de utanmadan meloyla engin taraftara hareket yaptı ama diye sonuna eklemişler. nasıl özür lan bu? hayır onu geçtim, ikisini aynı kefeye koymak ne demek?

    pfdk'ya sevk edildikleri haberinden 2 dakika sonra bu yazının siteye konulması da cabası.

    (bkz: iğrençsiniz ibneler)

    --- alıntı ---

    kulübümüz'den açıklama
    22.11.2011

    galatasaray spor kulübü ile oynadığımız derbi maçı ve sonrasında yaşananlar ile ilgili kulübümüz'ün açıklamasıdır:

    bjk tv genel müdürümüz tuğrul yenidoğan, kulübümüz ile hiçbir ilgisi olmayan gazeteci burhan akdağ'ın manşet programındaki ifadeleri nedeniyle bjk tv yayınında ezeli rakibimiz ebedi dostumuz galatasaray spor kulübü'nden özür dileyerek, camia olarak yaşanan bu durumdan rahatsızlığımızı dile getirmiştir.

    galatasaray spor kulübü'den, temsilci raporlarına yansıyan sporcuları melo ve engin baytar'ın seyircilerimize yönelik, çok ağır ve tahrik edici davranışları neticesinde ortalığın gerilmesine neden olmalarından dolayı, aynı hassasiyeti göstermelerini beklediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın