• 132
    (bkz: #796483) numaralı entry'sinin yarısı silinmiş yazar. bu silme işlemini de kendisi yapmamıştır. kendisi silse entry'yi zaten cümleyi yarıda bırakmaz. entry tamamen silinse onu da anlar. çünkü entry sözlüğün formatını epeyce zorlayan bir içeriye sahip. ama entry'ye girilip müdehale edilmesi tuhaftır.. insanları "oylama sistemini kötüye kullandı" diye cezalandır, entry'nin yarısını uçur... bunlar güzel şeyler değil. tabii benim dalgınlığım da olabilir, editlemek isterken tamamen silmek vs....

    edit: mod'ların işe karıştığı yok. tuhaf bir şey olmuş sanırım. ben entry'yi editlemiş, editledikten sonra da harry kewell the wizard of oz ile konuşmuştuk. yani o zaman tamdı. sonra da bir daha dokunmadım. ama şimdi yarım. teknik bir sorun galiba...

    tanım: ortalığı biraz durduk yere galeyana getiren yazar.

    hagi'den gelen edit:

    bir önceki entry'de verdiğim tarih bilgisi yanlış. bahsettiğin entry'nin değil bu olayı anlattığın entry'nin loglarına bakmışım.

    bahsettiğin #796483 no'lu entry ise;

    19/10/2011 saat 22:56'da girilmiş.

    daha sonra 09/11/2011 19:21'de entry'nin ilk girişinin yapıldığı bilgisayar üzerinden tekrardan düzenlenmiş.

    moderasyonun entry üzerinde hiçbir işlem yapmadığı da zaten modlog'ta açıkça gözükmektedir. ki zaten moderasyonun herhangi bir entry'i sansürleme yetkisi de yoktur. bu daha önce olmamıştır. moderasyon en fazla iligli entry'i silerek yazarın çöp kutusuna gönderebilir.

    muhtemelen bahsettiğin entry okuma olayı sen o entry'i düzenlemeden önce olmuştur. ya da istemeyerek tekrardan entry'i düzenlemiş de olabilirsin. incelemelerde herhangi bir teknik sorun bulgusu da yok. ayrıca entry'i veritabanına girildikten sonra o entry'nin bir kısmının silinmesine neden olacak teknik bir problem de mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın