resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 612
    semih kaya hakkında, bugün bazı sosyal medya ağları ve basın yorumlarında denk geldiğim eleştiriler ve kasti yıpratma çalışmalarını okuyunca cidden çok sinirlendim. yarın özellikle derbide oynatılacak olmasına istinaden, kendisinin yapacağı hata veya hatalar ile galatasarayın maçı kaybedeceği, kendisinin çok genç olduğu, inönüdeki baskıyı kaldıramacağı ve hatta overrated olduğuna kadar yazılmayan şey kalmamış. bunun ben bu genç kardeşimizin daha yolun başında futbol hayatını bitirmek için yapılmış aşağılık bir kasıt olduğunu düşünüyorum.

    çünkü bu eleştirileri yazanlar futbolcuların sosyal medyayı iyi kötü takip ettiğini biliyorlar ve böyle düşünmemin birinci sebebi, servet veya gökhan zan ikilisinden birinin forma giymesi ile, defansımızın yapacağı hata katsayısını yükseltmek ve takımımızın bir derbi daha kaybetmesini saglamak. ikincisi ise, belki de yıllarca galatasaray defansının bel kemiği olabilecek bu pırıl pırıl genci yok etmek. hem maddi hem manevi olarak takıma ve yönetime zarar vermek. biliyorlar ki, bu derbiyi kazanan galatasaray resmen küllerinden doğacak ve ligin ikinci yarısı itibariyle durdurulamayacak.

    unutmasınlar ki, bu taraftar kendisinde ışık gördüğü her futbolcunun arkasında durur ve ister alt yapı olsun ister yeni transfer olsun, forması için savaşan herkes taraftar desteğini alır. bugün arda turan gibi bir futbolcu, oynayamadığı için değil, oynamak istemediği için eleştirilmiştir. veyahut nasıl "serveeeettt serrrrrveeeett" diye bağıyorsak, ihanetini de ıslıklarız.

    semih kaya, arkasında fatih terim ve üstüne titreyen taraftarı ile galatasarayımızın bülent korkmaz'dan sonra yetiştireceği yeni bir galatasaray ruhudur. öyle de kalacaktır. derbide hata yapmayacağını biliyorum ama olaki bir hatasıyla da yerden yere vurulmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın