• 86
    kendisi çok konuşmayı sevmeyen, mülayim, ağır, efendibir insandır. geçen aylarda geçirdiği ciddi kalp sorunu nedeniyle de biraz üzgün, durgun bir hali var son zamanlarda.

    başıma bir şey gelmeyecekse tabi * bunlar kişiliğiyle ilgili yorumlarım. yoksa ultraslan başlığına yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi, ne o grup, ne reislikkavramı filan hiç haz ettiğim şeyler değil.

    ama işin ilginci kendisi de özel hayatında bu reislik olayıyla filan kafayı bozmuş biri değildir. kendisiyle geçen yaz misafirliğe geldiği bir yerde * görüşme fırsatım oldu. çevresinde 10 kişi var ve hiçbiri kendisini tanımıyor, ne olduğunu bilmiyor belki de sadece bildikleri galatasaraylı olduğudur o kadar. ben onun orada oturduğunu görünce tabi, saçı başı düzeltip reis hoşgeldindiye yanına gittim, reis deyince şaşırdı, tanıyormuyum acaba diye bir şaşkınlık içine girdi. ondan sonra orada 2 saat konuştu ve ne tribünden ne reislikten hiç dem vurmadı. lan bu yanımdakiler de ne biçim adam benim gibi birini tanımıyorlar, biraz anlatayım da şekil yapayım derdi yoktu.

    yani demek istediğim bu ağabeyimiz bazı menfaatler elde etmek için, yada gösteriş için yaşayan biri değil emin olun. fenerli sefa mesela terör estirir uğradığı mekanlarda. sebahattin ağabey ise son derece mütevazi. he yanındakiler onun reisliğinden nemalanır mı, onun arkasına sığınıp millete poz keser mi, tokmak fırlatır mı kafalara onu bilemem. tek bildiğim tribünsel anlamda evet koskoca bir hayal kırıklığı belki ama insani açıdan çok daha olumlu bir kişilik.

    (u: yalnız benim gibi muhalif, tırnak içinde elit bir adam bile yanına gidince reis diyor, ilginç. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın