• 1
    böyle bir futbolcu tipi var, en uyuz olduğum futbolcu tipi. galatasaray'da daha önce orkun usak söylemişti bunu, ben futbol maçı izlemeyi sevmem diye, anlamıyorum ben arkadaş. nasıl sevmezsin? senin para kazandığın spor değil mi bu, nasıl sevmiyor olabilirsin ki? bu işi sadece para için mi yapıyorsun yani, bu çok profesyonelce bir şey yahu. ben sana paranı vereyim sen benim kalemi koru gibi ilişki mi oluyor kulüple oyuncu arasında, ya da bana mı öyle geliyor? hani bu olayın hiç taktik, teknik yönü yok mu arkadaş, para-hizmet midir yani olay?

    gerçe kendisi 24 şubat 2008 galatasaray kasımpaşaspor maçında yediği frikik golünü çok güzel izlemişti, belki o günden sonra futbol maçı izlemeye başlamış olabilir.

    geçen gün johan elmanderde lig tv'yle yaptığı röportajda 'kendi oynadığım maçlardan başka maç izlemiyorum' şeklinde bir açıklama yaptı, üzdü.

    neyse ki ersin düzenin felipe meloyla yaptığı röportajda ortaya çıktı ki adam futbol manyağı. en alakasız maçları bile izliyor, futboldan zevk alıyor. bence başarıyı getiren etkenlerdendir yaptığın işi sevme, ondan sıkılmama. futbolcu futbol maçı izlerken sıkılıyorum diyorsa ben bu işte bir sakatlık var diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın