• 589
    22 mayıs 2011 sivasspor fenerbahçe maçı 3 - 4 olarak bağlandığı, soruşturma savcısının maç öncesi skoru bildiği, hatta maç bu skorla bitmese soruşturmayı dahi kapatacağı tv'da, basında konuşulmakta olan soruşturma.

    bu yönde 4 gol yiyen takım başkanının maç sırasında maçın skorunu gösteren bir fotoğrafının bulunması da hepimizin hafızasında.

    şimdi sadece bu maç için bu iddianın sonuçlarını konuşmak gerekirse;

    skor bağlanmış ise, kimler ve hangi oyuncular bağlanmıştır. sivas'ın kalecisi korcan şike teklifini kabul ettiği, maddi menfaat sağladığı iddiaları sebebiyle halen tutuklu.

    peki skor 3-4'e bağlanmış ise 3 gol yiyen fenerbahçe'nin kalecisinin durumu nedir? ya bu kaleci en ktirik bir maçta kova bir maç çıkarmıştır. veya teknik takibe takılmayan bir talimata uymuştur. bu kaleci ilk günden beri şike soruşturmasına en çok tepki gösteren 2 fenerli oyuncudan biridir. bunun sebebi nedir? aziz başkanına destek amacıyla sakal bırakan bildiğim tek oyuncudur. bunun sebebi nedir?

    cezaevinde bu kaleci korcan'ı ziyaret etmişmidir?

    gelen duyumlara göre tutuklu bulunanlar tüm iddialara karşı savunmalarını hazırlamış beklemekteler. genelde para alışverişi için o para x işi için o bedel y işi için diye bir kurgu konuşulmakta.

    peki 22 mayıs 2011 sivasspor fenerbahçe maçı 3 - 4 olarak bağlanmış ise başta volkan demirel'in ve yanında asgari bir kaç topçunun daha işin içinde olması lazım değil mi?

    edit; yazar barkor'dan bilgi geldi serdar kesimal'da sakal bırakanlardanmış. teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın