• 144
    maçtan önce yazdığım #815729 entrysinde dediğim çıkmıştır maalesef, burada defansif anlamda çok eksik olduğumuz çok belirlidir.
    bu defansif zaafiyeti sadece egemen-giray ikilisine yüklemek yanlıştır, çünkü pek çok pozisyonda dikkat ettim top rakipteyken orta sahamız adam almamaktaydılar, mesela hamit-sabri ortada boş boş yürürlerken hırvatlar topu rahat rahat göndermiştir istedikleri yere.

    kadro seçimine çok fazla değinmek istemiyorum ancak, formu bu aralar pek iyi olmayan ve özellikle milli maçlarda nerdeyse hiç oynamayan gökhan gönülün oynaması bence hataydı, o mevkii için en iyi isim sabriyken gökhan formsuz olduğunda abesle iştigaldi, nitekim gökhan ayakta duramadığı için ilk golü yedik.

    egemen tamam eldeki yerli stoperlerin içinde iyilerden bir tanesi olsa da pozisyon bilgisi zayıftır, bazen rakibini taç çizgisine kadar bile kovaladığı olmuştur, bu durumda defansın dengesini varın siz düşünün

    giray deseniz o da patlamaya hazır ayrı bomba, ne yapacağı belli değil sağı solu belli olmuyor

    20-30. dakikalar arasındaki ayağa kısa paslarla oynadığımız o 10 dakikada adeta mest olmuştum, ortada selçuk bekliyor sağdan gökhan geliyor alıyor topu, baktı orta açamıyor sol kanada hakan baltaya yolluyor gene olmayınca içeri dönmeye çalışıyor falan çok iyiydi, hele ki nerdeyse hepsi uzun adamlardan oluşan 11 kişi defansa çekilmiş hırvatistan'a karşı oynanabilecek en iyi tarzlardan birisiyken 30dan sonra baskı ve pres yiyince bu oyun yerini her zamanki klasik gereksiz pas hatalarına geriye çekilmeye başlamamıza neden oldu.evet belki euro 2012 ye gidemeyeceğiz ama en azından önümüzde uzun bir süre ve süreç var 2014 dünya kupasına ve elemelerine kadar umarım bu süreci olumlu bir şekilde atlatırız.

    hakem için söylenebilecek belki fazla şey var, maçın kontrolü bence elinden kaçtı.çünkü en başta bize vermesi gereken 2 net sarı kartı göstermedi ve bu nedenle hırvatların lehine daha fazla düdük çalmaya başladı, bu da bizim sinirlenmemize daha da kontrolden çıkmamıza neden olmuştur.

    maç için söyleyebileceklerim bu kadar.

    not:3. golden sonra umutlar tamamen tükendiğinde bizdeki ruhsuzluğu da görünce 55. dakikadan sonrasını izlemeye gönlüm elvermedi maalesef.yazdığım tüm bu entry 55. dakikaya kadar gördüklerim için geçerlidir.bu nedenle emre'nin küfür durumuyla ilgili tek bir yorum yapmıyorum.

    iyi geceler
App Store'dan indirin Google Play'den alın