• 142
    maçı tvden izlediğim kadarıyla yapıcam yorumları hatam varsa affola...

    1- ilk olarak bu maçta sadece volkan ıslıklanmadı. volkan'ın top kurtarıp taraftara dönüp küfürle alkışı aklı sıra protesto etmesine kadar ıslıkların başladığı sürece benim ıslıklandığını gördüğüm diğer oyuncular: arda turan, hamit altintop, hakan balta ve burak yılmaz ... ayrıca sabri sarıoğlu 'da 80. dakika gibi yaptığı orta auta gidince alkışlanarak protesto edildi, sabri'nin buna tepkisi kafayı eğip sadece burak'tan özür dilemek oldu..

    2- volkan'a o taraftara dönüp küfredinceye kadar küfredilmedi.. ki taraftar o kadar volkan'a odaklandı ki sonrasında emre'nin küfürünü görmeyip onu es geçtiler...

    3- taraftarın ıslıklaması ve küfürü yanlış diyen bir grup var etrafta. arkadaş o taraftar oraya sponsor biletiyle gelmedi, parasını verip ulaşması ve dönmesi ayrı bir eziyet olan stada gitti, bunu en iyi biz biliyoruz. hepimizin hatta sadece bizim değil hırvatların bile beklediği hırslı bir milli takımdı. ilk dakikada saçma sapan bir golle yenik duruma düşünce zaten bitmiş halde sahaya çıkan bizim takım maçı iyice bıraktı. 2-0 olunca umudunu bitirdi, 3-0 olunca deplasmana gitmemek için kart cezalısı durumuna düşmeye başladılar. böyle bir milli takım izledik hepimiz.. şimdi ölüm kalım maçında böyle ruhsuz oynayan takımı ıslıklamayacaksın da napacaksın. kaldı ki taraftar 70. dakikaya kadar protesto etmeden bekledi çünkü belli ki milli takım bizi muhteşem geri dönüşlerine alıştırmıştı bir kere .. ama 70.dakikada bile haleye çekilen şut sayısı 1 ya da 2ydi.. ee o zaman bu ruhsuz adamları protesto etmeyip ne yapacaksın, aferin koçuma çok doğru yapıyorsun mu diyeceksin?

    4- tüm olayları raydan çıkaran tabii ki volkan'dı. arkadaş sen kimsin ki seni sadece oh be sonunda top tuttu diye tiye alıp alkışlayan taraftara küfür ediyorsun? bu mudur milli takım oyuncusu? başka bir statta olsayı bu olay sen dönüp gene küfür eder miydin? tabii ki etmezdin, düşüncenle o stat bizim stadımız olduğundan tribündekilerin hepsi galatasaraylı olmalı ve sen bunlara küfür ediyorsun di mi?

    5- milli takım teknik heyeti baştan sonra hatalar silselesi yaptı zaten.. ilk olarak aday kadro açıklandığında neden kadroda olmadığını ( serdar aziz, hasan ali kaldırım, mehmet topuz, olcan adin, ibrahim toraman ve hatta muhammed demir ) ve neden kadroya alındığını (selçuk şahin, caner erkin -eğer 2 maç form tuttu diye alınıyorsa bir adam kadroya vay halimize-, servet çetin) anlamadığım oyuncular vardı. ayrıca fenerli oyuncuların mental olarak bu maça hazırlanamadıkları çok belliydi, adamların aklı açıklanacak iddianamede kalmiş ve bu gayet doğaldır bence. takımının küme düşecek mi düşmeyecek mi dolayısıyla kendi geleceğin belli değil.. gökhan gönül bunu sezon başından beri çekiyor, volkan belli etmeyeye çalışıyordu ama sakalıyla doğru orantılı büyüyen göbeği girdiği depresyonu gösteriyor. gökhan yerine sağ bek bu maçta kesinlikle sabri başlamalıydı bu çok açık. volkan yerine tolga zengin ya da sinan bolat tercihi bile bence anlayışla karşılanabilirdi.

    6- mehmet topal'ı oynatmayıp defansif ortasahaya forvetini en iyi besleyecek adamını selçuk inan'ı koyarsan durum pozisyonsuz bir maça döner..

    7- biliç bile bize bizden çok inanıyor ve maçtan sonra hala temkinli konuşuyor, futbol bu diyerek... biliç buradan sana sesleniyorum bu milli takımla euro 2008 milli takımı arasında dağlar kadar fark var, korkma bizden bir cacık olmaz baksana takımın en iyi oyuncusu dediğimiz arda turan bilerek cezalı duruma düşüyor... euro 2012 size hayırlı olsun

    8- federasyon yetkilileri size de bir çift sözüm var: oynatmayın bir daha milli maçları bizim sahada.. hem ruhsuz takımı protesto edince küfürü taraftar yiyor, buna küfürle karşılık verince suçlu nedense galatasaray taraftarı oluyor hem de çimleri mahfediyorsunuz bize 350bin euroya mal oluyor... gidin nerede oynarsanız oynayın..

    9- rıdvan dilmen sen ne büyük bir ..... boşluğu istediğiniz gibi doldurun
App Store'dan indirin Google Play'den alın