resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1190
    türk futbolunda yaşanan kutuplaşmanın baş sorumlusu. fenerbahçe'yi yöneticisinden teknik direktörüne, futbolcusundan yorumcusuna kadar öyle çirkeflerle doldurmuştur ki, bu yüzsüzler ordusu kolay kolay dize getirilecek gibi görünmemektedir.

    ne yaparlarsa yapsınlar, ne suç işlerlerse işlesinler, kamuoyunda konuşulan yine bunlara verilen tepkilerin çirkinliği. öyle ya, onlar her türlü yasadışı faaliyete girmekte özgürler. rakiplerini her türlü haksızlıkla ezmekte özgürler. ben sesimi çıkarınca terbiyesiz oluyorum. türk futboluna zarar vermiş oluyorum.

    futbol mu bıraktınız ortada? şike, teşvik, rüşvet iliklerine kadar işlemiş futbolun. gelen üç atıyor, giden beş atıyor. sistem yok, altyapıdan gelen futbolcu yok, hakedene bir ''helal olsun'' bile yok! ama ''fenerbahçe, yaptığı tüm karanlık işlere rağmen zarar görmemeli, yoksa türk futbolu dibe gider!'' hangi dip? gidilecek dip mi bıraktınız? daha ne olabilir yani fenerbahçe küme düşünce? hırvatistan'dan üç yerine beş mi yiyeceğiz? takımların borçları 300 milyon dolardan 500 milyon dolara mı çıkacak? avrupa kupalarında üçüncü ön eleme turu yerine, ikinci ön eleme turunda mı elenceğiz? ne olacak yani daha?
App Store'dan indirin Google Play'den alın