• 137
    hırvat milli takımının bizi tam anlamıyla sürklase ettiği maç olmuştur. adamlar 3-0 öndeyken bile bize yarı alanımızda baskı yapıp, topu kazanıp, pozisyona girebilmekteydiler. çok disiplinli çok rahat oynadılar, bizden daha çok hak ettiklerini gösterdiler euro 2012'de bulunmayı.

    çuvalla para ödeyip dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında gösterilen guus hiddink'i getiriyoruz a milli futbol takımının başına. ya kardeşim, biri bana anlatsın; hamit-selçuk-emre-sabri-arda ile orta saha kuruyorsun, sabri'yi göbekte, hamit'i kanatta neden oynatıyorsun ? nedir sabri'den orta sahanın ortasında verim alabileceğini düşünmen ? böyle düşününce mi büyük teknik adam oluyosun ? anlayamıyorum. sabri'yi eleştirdiğimden değil, yine canla başla oynadı ama adam yapamaz orda, yapacak bişe yok. madem mehmet topal'ı yanında oturtacaksın, bari hamit'i göbekte kullan.

    volkan'dan da emre'den de hiç haz etmem, ama ıslıklanmalarına da karşıyım. sen taraftar olarak, kendi sahanda oynarken kendi ülkenin bayrağını taşıyan bir futbolcuyu ıslıklayıp, başka bir bayrağı taşıyan oyuncuyu alkışlayamazsın. bu kadar önemli bir maça gidip taraftar olarak takıma destek verme görevini üstleniyorsan, takımı destekleyeceksin. daha millet olarak tek yürek olamamışız, euro 2012'ye gitsek ne yazar. ha volkan'da da çok büyük eşşeklik var. kaç senelik profesyonel oyuncusun, kaç senedir milli takım kalecisisin, sen hangi kafayla taraftara artislik yapıyosun. sen kimsin kendi taraftarını saha içinde protesto ediyosun. sen de işine bakıcaksın.

    bir çift lafım da arda'ya gelsin. eğer o topa bilerek vurup, isteyerek sarı kart görmek istediysen ve eğer bunu hırvatistan'a gitmemek için yaptıysan sana yazıklar olsun. sen her ne kadar hak etmesen de galatasaray futbol takımının kaptanlığını yapmış bir oyuncusun. sen her şeyden önce galatasaraylı arda'sın. kendini öyle tanımlıyosun. eğer yaptığının amacı buysa, sen milli takıma, formaya, bayrağa ihanet ettin arda, sana yazıklar olsun.

    bu kadar kötü bir gecede görmekten mutlu olduğum tek şey, gökhan töre gibi bir oyuncuya sahip olduğumuzu görmemdi. girdikten sonra çok olumlu işler yaptı bence, istikrarla oynarsa takımın değişmezleri arasında olur. tabi bir de nuri şahin var.

    yine büyük bir turnuvada milli takımımızı izleyemeyeceğiz, yaz planlarımızı ona göre yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın