resim
Guus Hiddink
Görev:Danışman
Takım:De Graafschap
Yaş:77
Uyruk:Hollanda
  • 411
    şimdi maç bitecek herkes bu adama yüklenecek. ben de onlara soracam "bu adam değil miydi ben kariyerimi noktalıyorum" diyen. biz o adamı gel sana ihtiyacım var deyip getirdik. getirdiysekte sözünü dinleyip herşeyini yapmamız gerekecek. bu adamdan fedakarlık bekleyemezsin.

    çalışma koşulları tartışılıyor. benim bildiğim bu zaman kadar korede de, avusturalya'da da, rusya'da da bu şekilde çalıştı. şimdi o ülkelere bakıyoruz. kore bırakın avrupa'ya oyuncu satmak bir heyecan bile yaratamıyordu. şimdi kore öyle ya da böyle bir ekol kazandı. rusya futbolu da onun zamanında parladı. federasyon o'nun istediği her düzenlemeyi yaptı. şimdi rusya milli takımı bir yapıya kavuştu ve o dağınık yapısından uzaklaştı. biz ise hiddink'ten birşeyler kapalımı değil hiddink buraya gelsin biz onu değiştiririz mantığını güttük. tıpkı rijkaard'ta del bosque'de, schuster'de olduğu gibi. biz onları değiştirmeye kalktıkça onları kötü adam belledik. onların işlerine karışıp devamlı eleştirdik.

    yaptıkları türk futbol yapısına aykırı da olabilir. motivasyon konusunda eksik olabilirler. o zaman da bu isimleri getirmeyeceksin kendi içinden adamlarla çalışacaksın. önceden yapının nasıl olacağını kestirip ona göre hocayla çalışacaksın. iş işten geçtikten sonra suç sende demek yanlıştır. suç hiçbir plan yapmadan seni teknik direktör yapanların olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın