• 405
    türkiye kupasına tek maçlı eleme usulü getiren ama süper lig'in 15 takımını 3. eleme turundan itibaren dahil edip 3. turda aşağıdan gelenlerle tek tek eşleştiren ve 4. eleme turunda da seribaşı sistemini uygulayan kuruluş. büyük ihtimal yayıncı kuruluş yokum dedi, senin o barça-altlig maçı başka bahara kaldı.

    mesela bu statüye göre pendik-fener eşleşmesi olamıyor, çünkü pendikspor bir önceki sene tff 2. lig kırmızı grupta ilk sekize girememiş (10. olmuş). yani kupaya katılamıyor. hadi girdi diyelim, önce kendi liginden birini eleyecek, sonra o tur ile bank asya takımlarının oluşturduğu kuradan birini çekip eleyecek, ancak ondan sonra süper lig takımlarından birini çekecek amma velakin bir de küçük numaralı topu çekecek ki maçı kendi sahasında oynayabilsin.

    (mesela o turu da fener'i çekmeden geçip bir sonraki tura kalırsa ve büyük bir mucize olmazsa seribaşı olamayacak ve yine küçük numarayı çekmeyi bekleyecek. bir sonraki turda da zaten tarafsız sahada oynuyor. ölmez de sağ kalırsak ve mucize üstüne mucize olursa tt arena'da pendik-fener kupa çeyrek finali izleyebiliriz belki?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın