• 4068
    o tartışmaları yaratan oyunculardan biri olarak şunu söylemek istiyorum; kim olduğu farketmeksizin bi yazarın çıkıp da sözlük için emek veren bi yazarın başlığına, kalitesiz yazar, sevimsiz yazar, ehh pis kaka yazar gibi sadece polemik çıkartmak için entry girmesine tahammül edemiyorum.

    bu zamana kadar hiç bir tartışmasının içerisine girmedim, uzak durdum ama bu sefer dayanamadım. biz bişi demedikçe de büyüyorlar, daha da abartıyorlar. dikkat çekmek için ellerinden gelen trolluğu yapıyorlar. ve kimse bunun adına eleştiri demesin. hepimiz biliyoruz eleştirinin nasıl yapıldığını.

    bugün harry kewell the wizard of oz'un başlığına yazdım 'adamın hası' diye, yarın başka birisinin başlığına yazarım. benim tanıdığımmış, arkadaşımmış farketmez. kaldı ki harry kewell the wizard of oz'u sadece sözlükten tanırım. kendisiyle ne tanışmışlığım ne de oturup 2 kelime konuşmuşluğum var.

    her zaman fikrini, düşüncelerini ve argümanları belirten, adam gibi açıklayan adamın yanındayım 3 kelime entryler girerek ortamı geren adamın değil.

    kimi rahatsız ettiysem özür dilerim.

    edit: trollük ile genel düşüncenin aksini söylemek arasında bir çizgi olsa, bu bahsettiğim yazarlar bu çizginin en sol tarafında olurlar. işte benim buraya bu entry'i girme sebebim de bu. sözlüğün huzurunu bozan, insanları sözlükten soğutan hatta bazı yazarları yazarlığı bıraktıran bu adamlar tahammülüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın