2011-12 EuroLeague 4.Hafta Maçı
20:00 Stozice Arena
70 - 79
  • 3
    ntvspor'dan canlı yayınlanacak d grubu 4. karşılaşmamız. stozice arena'da oynanacak ki union olimpija'nın 10-11 euroleague normal sezonunda kendi evinde oynadığı 5 maçı da kazandığını belirtelim. top 16'da ise tek galibiyetini deplasmanda kazanmıştı.

    rakibimiz bu sezonki euroleague macerasına barcelona ve montepaschi siena maçları ile başladı. barcelona'yı kendi sahasında konuk ederken siena ile deplasmanda oynamış ve her iki maçı da 22 sayı fark ile kaybetmişti. gruptaki ilk galibiyetini ise kendi sahasında oynadığı maçta asseco prokom'a karşı almıştı. 8 sayı farkla kazandıkları bu maçta takım olarak %40 ile üçlük attıklarının altını çizelim.

    takımın en önemli silahları hiç kuşkusuz danny green ve ratko varda ki danny green oynadığı 3 maçta 15.3 sayı ortalaması yakalamış durumda fakat maça nasıl başlarsa öyle devam eden bir performans sergiliyor diyebiliriz. barcelona ve union olimpija maçlarında 8/14 ve 8/13 saha içi isabetleri ile 17 ve 23 sayılık performanslar sergilerken siena maçında 9 şutta saha içi isabeti bulamamıştı. green ve varda'nın yanı sıra ben woodside ve deon thompson da dikkatle izlenmesi gereken isimler.

    maç ile ilgili yorumlarımıza gelecek olursak zor olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum. kazanırsak da bana göre top 16 için dev bir adım atmış oluruz. asseco ve union olimpija'yı deplasmanda yenmiş olarak içerdeki maçlara da avantajlı durumda çıkarız. her ne kadar kazanamama ihtimalini düşünmesem de olası bir yenilgi de top 16 hayallerimizi suya düşürmez. unics - union olimpija - asseco prokom triosunun kendi aralarında oynayacakları karşılaşmaların sonuçları önemli.

    son olarak,
    bu zor maçta, yenilmez armada'ya yürekten başarılar.

    (bkz: geliyoruz zincirleri kıra kıra hey)
App Store'dan indirin Google Play'den alın