resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 964
    musleradan iyi demiyorum, musleradan yetenekli demiyorum. bakın baştan anlaşalım. uruguayın 1.kalecisiyle, lazioda oynamış adamla ufuğu karşılaştırıyor diyen antenler çıkmasın sonra. (ki ufuğu eleştirenlerin %95i bu tarz antenler ama, neyse)

    bu fernando muslera dediğimiz, sizin ayıla bayıla izlediğiniz kaleci; bu sezon bariz bir 6 puan kaybı yaşattı mı? ibb ve karabükspor maçlarından bahsediyorum, o hataları ufuk yapsaydı ufuğu itin götüne sokar mıydık sokmaz mıydık? ulan belediye maçından sonra okuyorum, olsun herkes hata yapar, kalecidir olur öyle şeyler yazmış. şaşırdım, hacı bizim böyle bi taraftar profilimiz mi vardı, ne zamandır var? benim bildiğim geçen sene yoktu bunlar.

    muslera karabükspor maçında tekvando yapıyor, savunmayı eleştiriyoruz, muslera ne kadar iyi olursa olsun önünde servet oynuyo be abi diyo adam, ulan geçen sene ufuğun önünde piqueyle puyol mu vardı göt? te allaam ya.

    gaziantep maçında beşiklerden içeri alıyor, top sektiriyor, rakibin önüne top bırakarak gol yesin, o zaman da hatasız bu adam. cauuuuseee; uruguayın kalecisi, lazioda da oynamış, daha ne olsun ak!

    tamam hacılar, muslera iyidir, muslera hatasızdır, muslera dünyanın en iyi kalecisidir dediğiniz gibi olsun, ama sakın bizim niye yerli kalecimiz yok diye ağlamayın tamam mı yabancı dilencileri? diğer 3 takıma bakın, cenk gönen'e bakın, tolga zengin'e bakın, volkan demirel'e bakın, bakın da utanın, bu adamların hangi biri hatasız başlamış kariyerine usta? ben sayayım mı tek tek tolganın hangi maçlarda küfür yediğini, volkanın ayağının altından kaçırdığı topları?

    musleranız sizin olsun, bari oynamayan adamı eleştirmeyin de kariyerine kendine yakışan bir taraftar profili önünde devam etsin adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın