resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2724
    yorumları okudukça kendisi için üzüldüğüm oyuncudur.

    ben sanırım farklı galatasaray maçları izliyorum. sabri'yi yetenekli buluyorum her şeyden önce. sabri sağ bek. evet kötü orta yapıyor zaman zaman. tamam. ancak sabri'nin bir maçta yaptığı bindirmelerin istatistiğiyle herhangi iyi bir sağ bek istatistiklerini karşılaştırdığınız zaman sabri'nin hücuma katkısını görebilirsiniz.

    şimdi sabri düşmanları diyecekki 'gidiyor da ne oluyor orta yapamıyor yeaaa' bak ne oluyor söyleyeyim. sabri gidince rakibin sol açığı defansa dönmek zorunda kalıyor. sürekli git gel yapan bu açık her kimse, sabri'yi kovalayarak yorulduğu için hücumda verimi düşüyor. savunmaya gelmemeye başlıyor. daha sonrasında da rakip defansta bir eksik kalıyor. bu da sizin hücumlarınızın akıcı olması için alan açıyor. ofansa çıkıyor olması demek illa her yaptığı ortayı birisinin kafasına kondurmak demek değil.

    baki mercimek'le kıyaslanmış kendisi. hadsiz yersiz ve çirkin olmuş biraz. en son ne zaman sabri'nin hatasından gol yedik biz bireysel olarak? nasıl maç izlediğinizi bilmiyorum ancak sabri'nin sağ bekten yaptığı presle, kontralardaki kademeleriyle savunmaya ne kadar katkı yaptığını görmemek çok acaip geliyor bana. kimse söylemez boyu kısa sabri'nin arka direğe yapılan ters ortalarda nasıl rakibi bozup o topa vurdurmadığını. neden çünkü sabri orta yapamıyor. peki oldu.

    sabri'ye vurmak için olduğundan çok daha abartılan gökhan gönül'ü son haftalarda izleyen anlamalı artık sabri'nin değerini.

    selçuk, ujfalusi, melo... gelmesine ve izlediğime çok sevindiğim oyuncular kuşkusuz. ama benim kaptanım sabri'dir. sabri benim sahadaki isyanımdır. sen nasıl isyan ettin antep maçında. biz 'galatasarayız siz kimsiniz lan' demediniz mi? sabri de aynısını gösterip hakeme onu dedi. ben de olsam onu diyecektim. belki orta yapamayacaktım. ama ben de aynı sabri gibi sahiplenecektim takımı. onun gibi varımı yoğumu koyacaktım sahaya. üçlü çektir dese tribünler onun gibi içten olacaktım. bordeaux maçında onun gibi inanarak vuracaktım. onun gibi armaya secde edecektim. sabri senin, benim gibi bütün galatasaraylıların sahadaki emeği isyanı, küfrü, her şeyi.

    bırakın komik olmaya çalışan internet sitelerindeki zeka noksanı espirileri. önyargısız izleyin şu adamı bir kez. inanın hayat daha güzel olacak sizin için de. kendinizden çok şey bulacaksınız.

    tüm çatlak seslere inat sen yürüyedur sabri sarıoğlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın