• 4
    uzun süredir beklenen galatasaray sözlük mobil uygulaması http://m.rerererarara.net adresinde test sürümüyle hayata geçmiştir. jquery & jquery mobile alt yapısıyla hazırlanan uygulama, apple ios (3.2-5.0), android (2.1-2.3,honeycomb), windows phone 7, blackberry (6,7,playbook), palm webos (1.4-3.0), meego (1.2), kindle (3) gibi platformlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. (biz şimdilik sadece iphone ve blackberry'de test etme imkanı bulduk ve bir sorunla karşılaşmadık)

    test sürümünde öncelikli olarak başlıkları listeleme ve basit şekilde entry okumayı hedeflediğimizden, -şimdilik- birçok özellik bulunmamaktadır. ilk etapta bugün, dün, gündem entry'lerini listeleyebilir, giriş yaparak kadro entry'lerine ve kim var'a ulaşabilirsiniz. entry girme, silme, oylama, ihbar etme, mesaj gönderme, alma gibi bir çok özellik ise zamanla eklenecektir. mobil platformlardan sözlüğe giriş yapanların galatasaray sözlük mobil'e yönlenmeleri ise test aşaması tamamlandıktan sonra yapılacak. ayrıca uygulamaya direk http://gss.gs/m adresinden de ulaşabilirsiniz.

    girdiğiniz platformları, karşılaştığınız hataları, görünümü iyileştirecek önerileri, partikliği artıracak fikirleri yazarak bu uygulamanın geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın