resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2698
    hakkında net şekilde "kötüdür" fikrine sahip olanların hafızalarını zorlamalarını ve en son sabri'nin ne zaman hata yapıp bize gol yedirdiğini düşünmelerini rica ediyorum. mesela sabri bir bek olarak yılda bize ortalama kaç gol yedirmiştir bu güne kadar? sabri ne kadar kademe hatası yapmaktadır ? sabri ne sıklıkla adamını kaçırmaktadır ? ulu futbol ulemaları bu soruları cevapladıktan sonra bir de karşı yakada ki gökhan'ı düşünsünler lütfen. aynı soruları bir de gökhan için kendilerine sorsunlar. eminim ki çoğu galatasaray'lı, sabri galatasaray'lı, gökhan ise başka takımlı olmasına rağmen gökhan'ın daha fazla hatasını hatırlayacaklardır.

    işin ofans boyutuna gelirsek. sadece manchester united'ın, barcelona'nın maçlarını izleyip patrice evra'nın ve dani alves'in performansını gören yurdum lisanssız teknik direktörü "ama sabri'de çok kazma yaaa :@, her top rakibe yaaa :@" modunda bizim elemana laf atıyor. haklı mı ? haklı. sabri ile evra'nın, alves'in verimlilikleri bambaşkadır kabul. ama ey insafsız sen git bir izle başaltı takımların beklerini. alves ile sabri'yi karşılaştırıp sabri 2 hatalı orta açınca sabri'yi itin götüne sokuyorsun madem e amk forvetlere de bak? messi, alves her topu gol atıyor, baros'a niye aşıksın ? baros gol kaçırıp görevini aksatmıyor mu ?

    kaldıki sabri'nin hücum performansını da özellikle rijkaard sonrası çok beğeniyorum. ortaları ortalama beklere göre gayet iyi. her bek maç başına ileri çıkış sayısına göre 1-2 aded isabetsiz orta açar, alves de açar, evra da, sabri de! önemli olan bunu en aza indirgeyebilmek. bu değerlendirmeyi tamamen bek performansına göre yapıyorum, sağ açık ve orta saha elemanı olarak sabri son derece yetersiz ama o da sabri'nin problemi değil.

    yıllardır sabri de sabri! üçlü çektirmesi hiç şeyimde değil. ben sahaya bakıyorum ve gördüğüm takımı ateşleyen, durmaksızın koşan, defansta kim gelirse gelsin geçit vermeyen, her fırsatta hücumu düşünen, yeri geldi mi pas hatası yapan, arada hatalı orta açan galatasaray'a aşık taş gibi bir bek.

    şimdi gidecek sabri, amk sanki sabri gidince yerine bacary sagna gelecek ? tüm futbol piyasası bek kaynıyor ya, e bizde her sene cl de final oynuyoruz, en iyisi bize gelir... sabri gitsin, alacaklar yerine düz bir adam, sabri kadar ileri gitmeyecek, sabri kadar oyuna katılmayacak, dolayısıyla sabri kadar hata da yapmayacak. takımı ateşleme, tribünü canlandırma desen yok, galatasaray ile bir gönül bağı yok. 1-0 önde de olsa geride de olsa aynı ifade ile parasına bakacak. düşünün bir bakalım hakan balta'nın sağ bek verisyonu gelse ne olur ? bu versiyon 2008'in hakan baltası olsa dahi ( etliye sütlüye karışmaz, gol yedirmez, gol attırmaz) galatasaray gol atacak derken tribünde 9 doğururuz, 4-5 kişiyle hücum ederiz artık.

    son sözüm şudur ki; lütfen özellikle galatasaraylı'lar sabri'ye bok atmaktan vazgeçsinler, vazgeçmeselerde insaflı olsunlar. selçuk, melo 15 metreye pas hatası yaparken, topu ayağında fazla tutup kaptırırken "ah be aslanım az daha seri olsaydın ya, neyse aksilik" şeklinde tepki verirken " sabri 40 metre koşup hareketli topu elmanderin kafa vuruşu yapabileceği bir alana ( yaklaşık yarım metre kare falandır heralde) gönderemeyince "senin allah cezanı versin s.. git lan artık" şeklinde tepki göstermesinler. tutarlı olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın