• 39
    türkiye'de ilk defa bir bayan basketbol takımına avrupa'da final yüzü gösterecek takımdır. nasıl ki futbol takımımız 9 sene önce türkiye'ye ilk ve tek avrupa kupasını getirdiyse futbolda, şimdi de sıra kızlarımızda. mihriban oğuz'un deyimiyle "galatasaray, spor tarihinde hep ilkleri başarmıştır". yürüyedurun kızlar!

    -----------------------alıntı--------------------
    galatasaray bayan basketbol bölümü direktörü mihriban oğuz, fiba eurocup'da dynamo kursk'u eleyerek finale yükselmemizi resmi sitemize değerlendirdi.

    daha önce bayan basketbolunda hiç avrupa finali oynamadığımızı hatırlatan mihriban oğuz, şunları söyledi: bir ilki başardığımız için çok mutluyuz. galatasaray, spor tarihinde hep ilkleri başarmıştır.

    oyuncularımızın performansı özellikle ikinci devre çok iyiydi. başta sayın başkanımız adnan polat olmak üzere bütün yönetim kuruluna ve şube sorumlumuz ahmet dedehayır'a; kötü hava şartları ve hamburg maçına rağmen salona gelen taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

    finalde saha avantajını elimizde bulunduruyoruz. ikinci maçı da evimizde oynayacağız. finale kalarak bir ilki gerçekleştirdik. avrupa kupasını alarak da camiamıza yakışan bir başarıyı elde etmek istiyoruz.
    -----------------------alıntı--------------------

App Store'dan indirin Google Play'den alın