• 37
    galatasarayımız'ın bizlere en güzel bayram hediyesini vereceği karşılaşma desek güzel bir tanım yapmış olur muyuz, oluruz bence.

    sizleri 11 sene öncesine götürmek istiyorum;

    tarih, 23 nisan 2000, ben henüz 11 yaşındayım. egemenlik ve çocuk bayramı'nı kutladığımız o gün amcam da bayram hediyesi olarak beni 23 nisan 2000 galatasaray denizlispor macina götürmüştü. benim adıma ali sami yen stadı'nda seyredilen ilk maç olan denizlispor karşılaşmasında galibiyete tanıklık edememiş olsam da mabette bulunmaktan gurur ve mutluluk duymuştum. o küçük çocuğun içinde tuhaf heyecanlar yaratan amcama bir kez daha teşekkür edeyim buradan. babasının galatasaraylı olmasına rağmen baba ile maça gitme mutluluğuna nail olamamış bir evlat olarak bunun eksikliğini hissetmişimdir. maç veya takım kritiğini bol bol yapmamıza rağmen maça gitmeye soğuk bakan bir babam var. içsahada oynadığımız maç günlerinde de kendisine maça gitmeyi teklif ediyorum ama henüz olumlu cevap alabilmiş değilim.

    ve bugüne gelelim, benim ilk kez stada gittiğim yaşta olan bir kardeşim var. galatasaraylı bir ailede yetişip de başka renklere sevda beslemesi zaten düşük bir ihtimaldi, bizim için de geçerli olmadı. bayram tatilini de başbaşa geçirme planımız var, cumartesi gününü ise galatasaray'a ayırdık. ali sami yen tribünlerine çıkmayı yaşayamamış olsa da genç nesil için ali sami yen arena var artık. eminim o da, benim 11 sene önce yaşadığım heyecanı yaşıyordur fakat ben ondan daha çok heyecanlıyım ve sabırsız durumdayım. sanki birine okumayı öğretirmiş gibi, birinin hayatına ciddi şekilde yön veren insanın yaşadığı değerli olma hissiyatı gibi bir ruh hali içerisindeyim.

    maçla ilgili yorumlarımıza gelecel olursak; sezonun en iyi oyunu ortaya koymak ve güzel bir galibiyet almak için bundan daha uygun zaman olamazdı. bayram öncesi, bilet fiyatlarından ötürü beklenen dolu tribünler, milli maç arasına galibiyetle girme arzusu ve doğum günüm olması. rakip mersin idman yurdu da kendisinden beklenmeyecek kadar iyi bir başlangıç yaptı, 4 haftalık galibiyet hasretini de geride bıraktığımız hafta oynadıkları gençlerbirliği maçında son verdiler*. mersin ekibi bana sezon başından beri ters gelen bir imaj yaratmış olsa da güzel oyun, güzel sonuçla galibiyet gecesi olması en büyük temennimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın