resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 839
    kendisini sürekli ve kararlılıkla geliştirmesini istediğimiz oyuncumuz.

    şutlarını, korner atışlarını geliştirirse ve topu almadan ne yapacağını çok daha hızlı karar verir ise yılın yıldızı olacaktır. kendisine bu göt devri dediğim sezonda çok ihtiyacımız vardır.

    hakem maçı katledebilir sinirlenmemelidir. sabri kendisine fırça kayabilir sinirlenmemelidir. (bkz: 26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı)
    duygulsal bir toplumda yıldız olmanın altın kurallarını yazmalıdır.

    sahada siniri ile değil aklı ve ısıran bir takımın yıldızı olarak durduruğunun bilincinde olmalıdır. üzerindeki baskıyı atmalıdır. trabzonspor'dan ayrılması bir suç değildir. emre belezoğlu gibi şikecilere gitmeyerek en doğru kararı vermiştir. fatih terim ve taraftarımız kendisine güvenmiştir.

    hata yapabilir. gol kaçırabilir, hatalı adama pas atabilir veya gol yedirebilir bu oyunun kurallarında bunlar vardır, hata yapmaktan korkmadan aklı ile oynamalı sorumluluk almaktan kaçınmamalıdır.

    geri pası atarak hatasız oynayabileceği yüzlerce maç olacaktır önemli olan ceza sahasına yakın bölgelerde yapacağı verkaç, ara pası, en doğru tercihe göre şut veya assist üzerinde durmalı florya'da kendini özellikle ve öncelikle şutları ve korner atışları ile kendini geliştirmelidir.

    kendisinde franz beckenbauer yetenekleri olduğunu görebilmekteyiz. ancak kendisine kesinlikle iyi bakmalı, duygusal tuplumda var olan ne yaptın? dışlama, adamcılık, kadroculuk gibi saçmalıklardan soyutlayarak tüm vaktini florya'da harcamalıdır.

    seni seviyoruz. daha da seveceğimize eminiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın