resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 466
    bekledik bekledik ama değdi sonunda sözlük. tamamen hazır bir görüntü çizdi, zamanlaması pozisyon alması, hava hakimiyeti ve topu kullanışı beni kendisine ciddi manada hayran bıraktı. özellikle topu ayağına ilk aldığında dikine gidip pas vermesi, sorumluluk alması kahvede zevkten kahkaha atmama, gol atmış kadar sevinip, milletin bana apışıp bakmasına sebep olmuştur (u: adamlar önüne geleni söver bu semih kim lan bizim topçumuz mu diye konuşur çok doluyum kahvedekilere sözlük)*. ne olsa da arkasında olmamız, hatalarında yüklenmememiz lazım*. düzenli olarak oynarsa ujfa reisinde katkılarıyla uzun yıllar iyi bir stoper izleyebiliriz. * ayrıca semihin soğukkanlılığıyla ilgili yazan yazar arkadaşların ne kadar haklı olduğu kesinlikle ortada.

    umarım baskıyı kaldırabilir, ilk maçtan beklentiler çok yükseldi ve tökezlemesi durumunda *arkasında formayı alabilecek isimler var.

    bir de galatasaray formasıyla milli takımın stoperlerini izlemektense, altyapımızdan çıkan oyuncumuzun hatalarını izlerim daha iyi. **
App Store'dan indirin Google Play'den alın