resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 473
    linç edilmesi gereken futbolcudur...hatta sabriyle beraber paket yapıp öyle linç edelim toptan kurtulalım bence...

    bu adamın huyu küsmek ve bilerek oynamamaksa, her yıldız futbolcuda (bence yıldızdır) olduğu gibi onun da kötü huyu budur..kimse bana kewell örneğini vermesin, kewell yıldızdan daha iyi bir mertebede, profesyonelliğin doruklarında bir futbolcudur ve ikisini aynı kefede değerlendirmiyorum..

    çok iyi hatırlıyorum, haginin ilk geldiği zamanlarda şöyle bir haber okumuştum, "hagi topsuz antremanı sevmiyor, bakalım fatih terim nasıl onunla anlaşabilecek"..ne oldu? hagi tüm antremanlarını topla mı yaptı? hayır. küsüp, oynamamazlık etti mi? hayır. buradaki faktör fatih terimin yıldız futbolcuya nasıl davranılması gerektiğini bilmesi ve ona göre onun psikolojisine göre hareket etmesiydi...sonuç olarak 4 sene gayet iyi anlaştılar ve çok çok iyi işlere imza attılar..

    keşke lincolnun bu huyu olmasa, ama var...ne yapalım şimdi? verdiğimiz milyon euroları çöpe atıp, defol git mi diyelim kalitesini istediği zaman cömertçe sergileyen bu yıldıza?..neden tavır yaptığında herkes "kimse galatasaraydan büyük değildir" tribine giriyor onu da anlamıyorum..yahu adam işini yapıyor ve siz de işinizi yaparken haksızlığa uğradığınızı düşünseniz, aynı tavırları işyerinizde gösterirsiniz...bu o işyerine alınmış bir tavır değil, o müdüre, şefe, takım liderine alınmış bir tavırdır..lincoln de benzerini yapıyor..profesyonellikle bağdaşmıyor ancak takım ruhunu ortaya koyabilmek için takımın her üyesini takıma en yüksek katkı sağlayacak şekilde dahil etmek de gerekiyor...bunu yapması gereken kişi, takımın lideridir, yani bülent korkmazdır...

    bülent korkmaz, hamburg maçında yaptığı hatanın sonucunda lincolnün verdiği tepkiyi kaldıramadı..egosuna yediremedi..bunu galatasaray adına değil, kendi adına yaptı...maddi para cezası verilmesine rağmen, bir de trabzonda oynatmadı...

    sonuç? uefa..gitti...türkiye kupası gitti...ligde en önemli rakiplerimizden trabzonsporu yenemedik ve geriye düştük...

    ama yine de lincolnü kovalım takımdan..tek çözüm bu..ha bir de sabri var, onu da kovalım, kesin seneye şampiyonlar ligi şampiyonuyuz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın