• 49
    sabri ve servet cezalı.gökhan zan,kazım,engin sakat.

    bu gece fatih hocanın yerinde olmak istemezdim.ünlü türk büyüğü serdar ortaç'ın dediği gibi kafamda deli sorular...takımda 4 as oyuncu oynamayacak.kayserispor kendi evinde iyi oynayan bir ekip.güçlü diyebileceğimiz bir rakip.böyle bir rakibe karşı şöyle bir defans hattıyla çıkabilir.

    eboue--ceyhun gülselam--ujfalusi--hakan balta.

    hoca ceyhun'un hazır olmadığını düşünüyor.ya da ben öyle düşündüğünü düşünüyorum.o yüzden bu dörtlüyle ilk 11e başlayacağını sanmıyorum.

    eboue--semih kaya--ujfalusi--hakan balta.

    hoca böylesine önemli bir maçta semih kaya gibi genç bir oyuncuya güveneceğini sanmıyorum.ben semih kaya'yı hiç izlemedim.sözlük fenomeni olmasından dolayı fazlasıyla merak ediyorum.semih'i görmem için bir türkiye kupası maçını beklemem gerekecek galiba.yani hoca bu dörtlüylede başlamaz diye düşünüyorum.

    eboue--ujfalusi--hakan balta--çağlar.

    fatih hoca sürprizlerin adamıdır.ben fatih hocanın yarın böyle bir dörtlüyle çıkacağını düşünüyorum.böyle bir dörtlünün beşiktaş'ın defansını mahveden amrabat'ı tutup tutamayacağını bugün maçta göreceğiz.

    fatih hocayı eleştirmek istemem ama benim isteğim şu dörtlü olurdu.

    eboue--ujfalusi--çağlar--hakan balta.

    çağlar'ı denizlispor'da bir kaç maçta defansın göbeğinde izlemiş biri olarak söylüyorum.çağlar bu yükü çok rahat kaldırır.ayrıca gökhan zan'dan daha hızlıdır.ama çağlar'ı kaç maçtır izleyemiyoruz.hazır olduğunu sanmıyorum.

    sonuç olarak ben daha defansı kuramadım kafamda fatih hoca kadro kuracak.ama herşeye rağmen bugün kayserispor'u yeneceğimizi düşünüyorum.neden diye sormayın vallahi cevaylayamam.

    her neyse...

    (bkz: zaferler senin ruhunda var)
App Store'dan indirin Google Play'den alın