2011-12 Türkiye Süper Lig 8.Hafta Maçı
20:30 Ali Sami Yen Arena
2 - 4
  • 228
    fenerbahçe'nin beşiktaş ile berabere kalmasıyla pek birşey kaybettiğimiz söylenemez. bence kazandığımız daha çok şey var.

    evvela camia olarak hakemlere karşı ortak bir tepki dile getirdik, tavır aldık. bundan sonra hakemlerin daha dikkatli olacağını düşünüyorum. kazanım 1.

    servet denen kişiliksiz herifin ne mal olduğu artık ayan beyan ortaya çıktı. imparator görmüştür ve gerekeni yapacaktır. artık servet illetinden kurtulduk sayılır. kazanım 2.

    gökhan zan'ın sakatlanmasıyla stoperde ceyhun veya semih'e şans doğdu. ujfalusi'nin yanında iyi performans sergileyeceklerine inanıyorum. en azından öğrenmeye açıklar. ujfalusi onlara birşey dediğinden tereddütsüz yapacaklardır. servet gibi gökhan gibi yaşı büyük adamlar takmazlar.

    eboue geldiğinden beri neredeyse ilk defa sağ bek oynayacak. onun performansını görme imkanımız olacak.

    takıma yeni katılan oyuncuların takıma bağlılığını görmüş olduk. elmander'inden melo'suna, ujfalusi'sinden muslera'sına kadar herkes sanki kırk yıllık galatasaray'lıymış gibi mücadele ettiler. asla pes etmediler.

    belki 3 puan kaybettik ama takım olma yolunda ciddi yol katettik. en azında terim'in kaybetsekte alkışlanacak performans ortaya koyacak takım yaratacağım demesi boşa değilmiş. onu gördük. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın