resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 803
    devre arasında yapılacak transferler 3.bölgedeki oyuncularımızın kalitesini ve takımdaki diğer hücum oyuncularımızın da performansını* artıracaktır.özellikle hızlı ve içeriye katedebilen,sıfıra inebilen oyuncular transfer edersek selçuk'un performansı da artacaktır.attığı ara pasa hareketlenecek oyuncu yok şu anda kısaca.

    ayrıca hücumumuzun kalitesi arttıkça rakibin de hücum gücü azalacaktır.en iyi savunma saldırıdır.bu da selçuk'un savunmadaki yükünü azaltıp hücuma daha da fazla katılmasını sağlayacaktır.

    kendisinin performansından şu an için tam olarak memnun olmadığım ama kapasitesini ve ileriki zamanlarda neler yapabileceğini çok iyi bildiğim oyuncumuzdur,aslandır.

    isteksiz görünmesini de takımda biraz arka planda kalıyor olmasına bağlıyorum açıkçası;trabzonspor'da burak ile beraber 2 oyuncunun adı anılırken bizde ise melo,ujfalusi,son zamanlarda engin gibi oyuncularımızın gölgesinde kalır gibi oldu biraz öyle bir durum olmasa da.taraftar olarak selçuk'a daha çok destek olmalıyız.zaten kendisi ilerleyen zamanlarda tekrar öne çıkacaktır,zaman gerek sadece biraz zaman...
App Store'dan indirin Google Play'den alın