• 228
    alaturka klavye ile gezen yazardır. aynı şekilde bu tip yazarların bayıldığı yazardır.

    ikinci yarıya maç 1-2 iken ve takım 10 kişiyken fatih hoca defans oyuncularına ofsayt taktiği ile başlattı. harika bir çözüm ve harika bir baskı ardından durum 2-2 oldu. sonra bir topçumuz (genelde isim vermem ama kızgınım tarif veriyorum; sağ bek olduğu iddia edilen ve yerinde oynamadığı yazılsa da o anda sağ bekte olan kişidir, hani uzun boylu, belki kimisine göre yakışıklı) bu taktiği 1.5 metre bozdu ve golü yedik.

    melo golden sonra yan hakeme saldırdı çünkü arkadaki uzun boylu topçumuzun hatasını (herkes hata yapar ama bu hatası çok kritikti) göremedi.

    alaturka klavye ile gezen yazar bunu atlamış 3. golde melo'ya sallamış ama gerçek dışı. hata yapan o tarifte bulunan topçumuzdur. umarım sürekli ve kararlı çalışır ve kendini toplar. yoksa kendi bilir, fatih hoca gereğini yapar.

    eksik oynamanın bir üslubu var demiş yazar. evet fatih hoca bunun çözümünü çokta buldu, uyguladı. takım bir kişi eksik oynarken 3 lü defans ile ofsayt taktiği uyguladı ve başarılı oldu. o dönemde takım rakibi ezmedi mi? ve sonucu almadı mı? bireysel bir hatadır 3. gol.

    hakem hatalarının önemi yokmuş gibi fatih hoca'ya ayar vermesin kimse?

    günümüz futbolunun; hatalar oyunu + lider sorumluluk alan oyuncudan ibaret olduğunu da kimse unutmasın.

    dünkü maç ligin kırılma anıdır. ya bizi şampiyonluğa götürecek veya ilk 4 e giremiyişimizin başlangıcı olacaktır.

    her halükarda başkan ve fatih hoca desteklenmelidir.

    tapmıyoruz tersine seviyoruz + linçin kaybolan yıllar olduğunu biliyoruz.

    biraz da çözüm odaklı olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın