• 9
    biletleri satan yerin aldığım duyum kadarıyla biletleri satışa çıkarmayıp karaborsacılara verdiği-vereceği maç. tam emin değilim ama ua kayseri maça bu sebepten ötürü gitmeme kararı aldı. bunun yerine 30 ekim 2011 kaski kayseri galatasaray mp kadın basketbol maçına gidecekler.

    orospu çocuklarına karşı saldır galatasaray, ses tellerimin her biri sana feda olsun!

    konu ile ilgili edit:

    --- alıntı ---

    sayın tickketturk yetkilisi,

    30 ekim pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan kayserispor-galatasaray maçı biletleri, kayserispor ve ticketturk’un resmi internet sitelerinde 26 ekim 2011 çarşamba günü saat 11.00’da satışa çıkarılacağı açıklanmıştır.

    26 ekim 20011 saat 11.00’da satışa çıkan misafir tribünü biletlerinin, kayserideki satış noktası olan ****** tarafından* saat 11.20’de bittiği söylendi ve orda sırada bekleyen galatasaray taraftarına artık beklememelerini, sıradan çıkmaları söylendi.

    yalnız bu söylemin üzerinden 1-2 saat sonra satış noktasına gidip misafir tribünü bilet almak isteyen kişilere, satış noktasının kendi insiyatifine göre, satışa çıkmadan önce saat 9.30 civarında bastıkları misafir tribünü biletlerini satmaya başlamıştır. bu biletlerden 1-2 tane bizimde elimizde mevcuttur. bu biletin resmi linktedir.

    http://imageshack.us/...es/207/fotorafn.jpg/

    şimdi bizim merak ettiğimiz;
    bu olayın nasıl ve ne şekilde yapıldığı ?
    bu biletlerin kimlere peşkeş çekildiği ve saat 11.00’da çıkması gereken biletlerin, saat 9.39’da nasıl basıldığı ?
    bu satış noktasınını vatandaşa karşı olan tutumunun son derece nasıl saygısız davranabildiği ?
    ve şu anda satışdan önce basılan, ve satış noktasında çekmeceye atılan biletlerin nerelere gideceğini de öğrenmek istiyoruz ? hala çekmeceye ayrılan biletlerin satışına devam edilmekte (kişiye göre).

    bu sorunun ivedi şekilde çözülmesini talep ediyoruz..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın