2011-12 Türkiye Süper Lig 8.Hafta Maçı
20:30 Ali Sami Yen Arena
2 - 4
  • 205
    şu maç hakkında konuşulabilecek, söylenebilecek pek fazla bir şey yok aslında. uzun süre aklımızda kalacak, sezon sonu şampiyon olunca, "bizi takım yapan maçtı" diye anacağımız maç olacak. şanssızlıklar, kasıtlı hatalar, üzerimize dönen oyunların aleni biçimde görülmesi, tüm bunlar bizi bugün biraz daha takım yaptı. takır takır top mu oynuyoruz? henüz hayır, ama ligdeki en iyi mücadeleyi biz ortaya koyuyoruz. yıllardır özlemini çektiğimiz mücadeleyi görüyoruz takımımızda. 9 kişiyle hücum pres yapan takım 4 de yese 5 de yese umrumda değil benim.

    maça gelince, bugün biraz daha sakin düşünmeye çalışıyorum. iş işten geçtikten sonra konuşmak kolay tabi ama, acaba servet atıldığında terim direkt melo'yu stopere çekmek yerine hakan balta'yı mı çekseydi? hem melo'nun orta sahadaki mücadelesinden mahrum kalmazdık, hem de hakan balta'nın stoper tecrübesi var, yediğimiz 3.golde melo'nun olmadığını gördük. sol beke de eboue çekilebilirdi bu durumda. ayrıca bu maçta gördük ki eboue'nin hücum gücü sandığımız seviyede değil. geriden gelen bir oyuncu için iyi ama mecbur kalmadıkça açık tercihi olmasa takımın yararına.

    ne olursa olsun, şu maçtan sonra ileriye daha umutlu bakıyorum. şu takım kurulaları henüz 3 ay oldu. geçen sezonun ki travmanın etkisi tam olarak atlatılamamışken 8.haftayı lider tamamlama olasılığımız vardı. lig uzun maraton, önümüz açık. her gün üstüne koyacağız, sabretmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın