2011-12 Türkiye Süper Lig 8.Hafta Maçı
20:30 Ali Sami Yen Arena
2 - 4
  • 198
    öncelikle kendi takımımızdan başlayalım, bana kalırsa galatasaray'ın bu maçta oynadığı formasyon, 4-5-1'dir. orta alana bakıyoruz, melo-kazım-engin-selçuk-riera... melo'yu zaten defansın önüne kitleyince ofansif bütün özelliklerini sıfıra indiriyorsunuz, melo'nun oynadığı nokta itibariyle hücuma katkı vermesi imkansız. geriye kalan 4'lüden ise sadece selçuk inan gol pozisyonu hazırlayabilecek nitelikte. kazım da, engin de ısıran oyuncular, patlama yaptıkları sırada oyuncu geçerler ama onun haricinde, çok hızlı bir şekilde gol pozisyonu yaratamazlar, ancak selçuk inan bu adamları beslerse, gol şansı doğar. riera'nın durduğu sol kanatta maalesef herhangi bir etkinlik olmuyor, kazım çıkıp yerine eboue girince, o da riera'dan rol çaldı, en az onun kadar etkisizdi. e bu durumda tek gol şansı, selçuğun 40 metreden elmander'e ara pası atması oluyor, galatasaray'ın bu oyunla çok sayıda gol pozisyonuna girmesi imkansız.

    hem oynaması, hem izlemesi en güzel oyun 4-4-2'dir. orta 4'lünün göbeğinde selçuk ve melo olsa, melo defansa yapışık oynamayıp selçuğun biraz gerisinde pozisyon alsa, selçuk ve melo'nun ofansif özellikleri, kanatları beslemeye yeter, yalnız bu planda da riera'nın acilen kendisini toplaması gerekir, sadece kazım ile yandan çarklı ada vapuru gibi oyuna rakip sahaya yığmamız imkansız.

    maçı stadyumdan canlı olarak takip ettim ve hakemler sizler haksızsınız ulan. o kadar düşük iq'lu bir yönetim sergilediniz ki, sizlerin galatasaray düşmanı olmanız imkansız, primat yaşam formundan hallice olan beyinleriniz ile nefret gibi en az 80 iq gerektiren bir duyguyu hissetmeniz imkansız. bu akşam sadece kırmızı kart pozisyonlarında ya da ofsayt pozisyonlarında değil, 90 dakika rezalet bir maç yönettiniz, aynı hataları antep'e de yapabilirdiniz, çünkü sizler maç içerisinde takım dahi tutsanız, o maçı istediğiniz takıma kazandırmayacak kadar aciz, futbol cahili tiplersiniz. size galatasaray düşmanısınız demiyorum, futbol ve insanlık düşmanısınız diyorum. bu maçın televizyon sinyalleri es kaza 4.2 ışık yılı uzaktaki alpha centauri sisteminde izlense, sizin yüzünüzden insanlığı zeki yaşam formu olarak düşünmezler ve dünya'mızı ziyarete gelmezler. bu yüzden insanlığın ve gelişiminin düşmanısınız, bizi bütün evren'e rezil ettiniz ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın