2011-12 Türkiye Süper Lig 8.Hafta Maçı
20:30 Ali Sami Yen Arena
2 - 4
  • 196
    bu maçı canlı izleme fırsatı bulamadım fakat biraz önce geniş özetini izledim.

    öncelikle şuna deyinmek istiyorum ki çok kötü futbol oynamışız. maçın kırılma anları var tabi ama genel olarak ortaya koyulan (daha doğrusu koyulamayan) oyun içler acısı. geçen sezonun en kötü galatasarayına yakın bir takım vardı sahada. neyse ki ünal başkanımız ve fatih hocamız var. onlar gerekeni yapacaklardır.

    hakemlere gelirsek...

    hayatım boyunca bir çok resmi maça çıktım, çok fazla haksızlığa uğradığımız maçlar oldu ama asla hakemlere küfür etmedim, art niyet aramamaya çalıştım. 26 ekim 2011 günü sahada olan hakemler için de aynı şeyleri düşünmek istiyorum fakat bunu yapamıyorum. bunun galatasaray taraftarı olmamla kesinlikle alakası yok. ben, aka ak, karaya kara, göte de göt diyen bir insanım. ama gel gör ki sözlük formatı gereği bunu yapamıyorum. o hakemlere ve onları üst düzey hakem yapanlara küfür ya da hakaret edemediğim için kendime ediyorum, bol bol sülaleme saydırıyorum. evde düdüğüm, bayrağım var onları götüme sokuyorum. siz de öyle yapın.

    şerefiyle maç yöneten, çoluğunun çocuğunun boğazından haram lokma geçirmeyen, annesine, karısına, kızına sövdürmemek için adil kararlar veren hakemlere hakaret etmeyin. yazık, günah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın