resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 1411
    sözlüğün puan kaybı sonrası saldıracağı futbolcu olmuştur.geçen sene keita idi tamam keita bize çok maç kazandırdı onu bir nebze anlıyordum.hatta bende özleyenler arasındaydım.

    ama pino nedir ya allah aşkına.bu adam oynadığı her maçtan sonra burda sayfalarca eleştiri girildi mental olarak bizde oynamaya elverişli olmadığı yönünde ki bu adamın büyük takım oyuncusu olmadığına dair sayfalarca yazı yazabilirim ben kendi adıma.eminim başka arkadaşlarda çıkacaktır.

    ha bunu geçtim birde bir cümle gördüm entrylerden birinde;pino culio stancu gibi kalbur üstü oyuncuları gönderdik diye başlıyor.kusurabakmasın kimse ama bazen ciddi manada saçmalama triplerine giriyor sözlük.

    bu takım daha yeni kuruldu sabır gerek sıfırdan takım kurmak,adnan polat'ın bıraktığı enkazın üzerine yeniden bir bina inşa etmek çok kolaydı zaten.sizde haklısınız yönetimde para bok keyfinden alamadı oyuncuları.

    sözün özü; puan kaybeder kaybetmez eski oyuncuların entrylerine akbaba gibi üşüşmelere hiçbir şekilde anlam veremiyorum.3 senedir futbol namına en ufak birşey görmemiş galatasaray taraftarı,bir beraberlik sonrası bam güm dalıyor hocasına başkanına yönetimine.

    bu mantık olduğu sürece,bu geriye dönme aşkı olduğu sürece kusurabakmayın önümüzü nah görürüz biz.

    edit:caissa tarafından tespit edilen yazım yanlışı
App Store'dan indirin Google Play'den alın