• 296
    tek oyuncu transferi ile çağ atlamıştır diyelim nedenleri üstünde siz düşünün. çok üst düzey bir futbol beklenmektedir. ama onlar kesinlikle bu vasıflarda değildir. zaten türkiyeye bu vasıfta oyuncu pek fazla uğramamaktadır.

    tek tek ele alalım:
    -sol bek; bir bek öncelikle defans yapacak sonra hücum. daha bizimki anca defans yapmaya başladı. böyle gitmeyeceğine inanıyorum. takım zor zamandan geçiyorsa yerini boşalttı gol yedik denmesinden çok hücuma çıkmıyor denmesi daha iyidir. e transfer gerekir mi buraya? 3 veya 4. öncelikli transfer mevkisi bence. olacaksa da türk olmalı.

    -stoper; biri çok iyi yabancı, biri vasat türk. vasat dediysem de türklerin içinde en iyilerden, milli oyuncu kim ne derse desin. yerini alabilen var mı yok. üstelik kendi geçmişinin en iyi oyununu oynuyor nerdeyse. vurun ama öldürmeyin beyler adam türk, yabancı alsan oraya kimi çıkaralım? daha iyi türk'ü alamıyosun zaten kısıtlı. zaten biz demesek de transfer yapılacak buraya sezon sonu ligde parlayan oyunculardan.

    -sağ bek; bana kalırsa takımın en sağlam bölgelerinden. eboe'den değil sabri'den bahsediyorum. türkiye'nin en iyi sağ bekidir. başkasına benzemez görevine bağlıdır, gönüllüdür oynamaya. ayak oyunu yoktur, yüreklidir. olması gereken sağ bektir. sahayı boylamasına oynayan tek bölgemizdir.

    tamam mükemmel değil, çok iyi de değil ama yerden yere vurulacak kadar kötü de değil. sonuçta şuan sadece ligde mücadele ediyoruz. ligin de en kaliteli defanslarından biriyse bu defans birazcık olsun saygıyı hakediyor. 3-5 maçlık istatislik mi olur diyenleri duyorum. sadece ona değil sahaya da bakıyorum. pozisyon vermiyorsan, rakibin ceza sahana sadece duran toptan yaklaşıyorsa sen kötü defans olamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın