resim
Guus Hiddink
Görev:Danışman
Takım:De Graafschap
Yaş:77
Uyruk:Hollanda
  • 403
    kendisi dünyaca ünlü bir teknik direktör olabilir fakat asla milli takımımıza göre bir teknik direktör değildir.

    kadroyu kimin oluşturduğunun tartışılması bile başlı başına burada olmaması gerektiğinin göstergesidir. tabi ki ekibinden yardım alacaktır. sonuçta ülke futbolunu, futbolcularını ondan çok daha iyi bilen insanların yardımına, görüşlerine ihtiyacı vardır fakat bu noktada hiddink'in atladığı en önemli konulardan birisi bizim "gözden ırak olan gönülden de ırak olur" lafımızdır. daha çok maç izlemeye gelse, kameraları karşısına alıp herkesin bildiği şeyleri söylese bu konu bu kadar tartışılmaz. doğru olan bu mudur? değildir ama o başka bir konu.

    açıkcası işini yeterince ciddiye almadığını düşünüyorum. bana sürekli bitse de gitsem modundaymış gibi geliyor.

    dikkatimi çeken başka bir konu daha var. ilk maçlarda yeni geldi ısınamamıştır, alışamamıştır diye düşünmüştüm ama bizim için hayati anlam taşıyan maçlarda attığımız gollerde bile yeterince sevinç göstermedi. işin tuhaf kısmı yanındaki adamlar sevinçten deliye dönmüşken bile soğukluğunu koruyabildi... bunu şu yüzden söylüyorum, daha çok hisleriyle, hırslarıyla başarı kazanabilen bir takımız ve bu takımın başında ateşleyici, gazlayıcı, herkesle bütünleşebilen isimler olmalıdır.

    son olarak;
    bu takım fatih terim görmüştür, bu takımda fatih terim'in öğrencileri vardır. guus hiddink onlara buz kütlesi gibi görünüyordur ve bana göre yanlış kişidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın