• 464
    mehmet demirkol alınıp gücenmesin ama, türkiye'ye gelip takımına en çok katkı yapmış oyuncu kim diye sorarsa bana hagi'dir derim. her türlü kanıtlarım da.

    aga şimdi bu alex fener'e 2004 başında gelmiş.* o sezona kadar ligde toplam 45 sezon oynanmış. bu 45 sezonun 15 sezonunda fenerbahçe şampiyon olmuş. yani başarı oranı 15/45 = 1/3 = 0.33. alex geldikten sonraki sezonlara bakacak olursak, 7 sezon oynanmış. bu 7 sezonun 3'ünde fenerbahçe şampiyon olmuş. başarı oranına baktığımızda 3/7 = 0.42. ancak bu son 7 sezondaki (alexli sezonlar) 3 şampiyonluktan 1'inin şaibesinin henüz çözülmediğini de dikkate almamız lazım. baktığımızda hakkatten bir başarı var gibi ortada ki zaten kesinlikle alex kötü oyuncu diye iddaa etmiyorum. yalnız;

    benzer bir hesabı hagi için yapmak istersek, pek uğraşmaya gerek kalmayacak. adam 4/5 = 0.8 sezon şampiyonluk yaşadı.

    ha dersenki benim dediğim katkı bu değil başka birşey, avrupa maçlarını da hesaplarız, avrupa kupalarını da, türkiye kupasını da. çok daha başka bir şeyse, katkıyı anlat, ona da cevap veririm.

    * *

    eski'den galatasaraylı olduğum kadar antifb liydim. artık bunlar yüzünden gsli olduğum kadar, fener umrumda değil de, antisporyazarı yaptılar beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın