resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6175
    sakatlığı gerçektende zerre umurumda değildir. sadece türk milli takımı için önemli kendisi diyebilirdim ama atletico madride gittikten sonra milli takım performansıda ortada beyefendinin. o yüzden yaşadıkları beni hiç ama hiç ilgilendirmemektedir. sadece galatasaray kaptanlığı döneminde ve hemen akabinde yaptıkları ve yapmadıkları üzerine bir kaç satır yazmak gerekir diyeceğim ama bir kaç satırlada olmuyor, kitap olur yazmaya kalksak yaptıklarını.

    bu çocuk profesyonel falan değildir. sadece kendisini düşünen bencil, egoist bir futbolcudur. futbol aleminde gelebileceği en iyi yere gelmiştir. o da yetenekleri sayesinde. ama buradan daha yükseğe çıkması mümkün değildir zira yetenekleri buna izin verse bile kişiliği, profesyonelliği izin vermeyecektir.

    galatasaray futbolcusuyken milli maçları vitrin görüp galatasarayda oynamayıp milli takımda oynayan arda turan bey için artık yeni vitrin ispanyadır. bu sebeple artık milli maçlarda oynamayıp atletico madridde döktürmektedir kendisi. türkiyede artık sadece çenesi çalışmaktadır. milli maç için türkiyeye geldiğinde havaalanında çarpıcı açıklamalarla gündem yaratma çabaları, almanya maçı içerisinde teknik direktörüyle ağız dalaşı. hiddink gibi bütün dünyanın tanıdığı ve saygı duyduğu adama yaptığı giderle aklı sıra avrupa basınında kendisine yer bulacak, hiddinke kafa tutan futbolcu olacak. sen kimsin? hiddink kim? benzer bir davranışıda yıllar evvel zinedine zidanın marco materazziye attığı kafanın neredeyse aynısını bir kaç ay sonrasında galatasarayımızın bir şampiyonlar ligi maçında bordeaux maçında atarak adını tüm avrupada duyurmuştu. galatasarayım ise o maçı 10 kişiyle ve ne yazık ki mağlup tamamlamıştı.

    işte budur arda turan. hala kendisini savunanların hatta ve hatta kendisine büyük kaptan diyenlerin olduğunu bilmek ise oldukça enteresandır. adam yalnızca ve yalnızca kendisine oynamaktadır. ne galatasaray, ne türk milli takımı arda turanın umurunda değildir, olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın