resim
Metin Oktay
Mevki:Santrfor
Doğum:02.02.1936
Ölüm:13.09.1991 (55)
Uyruk:Türkiye
  • 623
    artık yenilerini bulma aşkından vazgeçmemiz gereken galatasaray'ımızın efsanesidir. bir gerçek var ki devir değişti şimdiki çocukların gençlerin bir metin oktay olması bir hakan şükür olması imkansıza yakın. bi kere çevrelerindeki insanlar, arkadaşları vs. çok farklı. onlar gibi yetişmeleri imkansız. ayrıca kim gelirse gelsin kim ne kadar galatasaraylı olursa olsun sahada formanın hakkını vermeyen biri olduğunda taçsız kral metin oktay sesleri yükselecektir tribünlerden herkesten önce. ondan sonra yeni yetişenlere gelene kadar bülent,hakan şükür, tugay isimleri haykırılacaktır. sami yende ki son lig maçında olduğu gibi. her 10 numaraya yerliyse metin oktay yabancıysa hagi benzetmesi yapılmaması gerek artık. onları bu yükün altına sokmamak lazım zira hagi gibi bi oyuncunun bize gelmesi hayal şu an ki koşullarda. şimdi hangi futbolcu "galatasaray, o daha vefalı" diyebilir? kaç tane futbolcu bu kadar paradan, şöhretten sonra metin oktay kadar amatör kalabilir? onun için bırakalım artık yenilerden metin, hagi, hakan şükür, bülent çıkarmayı. yeniler de onlar gibi kendileri isimleriyle bi efsane olsunlar.

    ama ben hep metin oktay karakterinde o'nun gibi galatasaraylılar olsun isterim takımda. ya da hagi gibi bizi seven yabancılar oynasın isterim ama onlar gibilerini bulmamız imkansız şu an için. benim gibi galatasaraylı diyebileceğim tek adam sabri şu anki kadroda.

    sözün özü:
    biz benzetmeyelim artık futbolcuları metin oktay'a. onlar onun gibi olmaya çalışsınlar. onlar onu örnek alsınlar. o zaman daha iyi anlarlar neden hala taçsız kral metin oktay, i love you hagi diye bağırdığımızı. bi de önlerinde örnek almayacakları birisi var.(bkz: arda turan) hatta gaflet ve hıyanet içinde bile olmaktan çubuklu tosuna bakıp korkmaları lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın