• 1813
    hani canınız çok sıkılır. bir şeylere çok üzülürsünüz. hayatınızdan bezmiş duruma gelirsiniz ya bazen. o anlarda işte annenizin yanında olmak onun kollarında ağlamak uyumak rahatlamak istersiniz. bunu yapabilseniz çok rahatlayacaksınız bütün dertleriniz bitecek gibi olur ama çoğu zaman yapamayız bunu. sürekli bir şeyler engeller bizi biz hep gece yastığın altında ağlamaya alışmışız çünkü kimse görmeden. annemiz bile görmesin isteriz gözyaşlarımızı.

    ben böyle zamanlarda yastığın altında ağlamak yerine hep o'na koşarım. tribüne gidemiyosam geçerim tv'nin başına. ordan hasret gideririm. ordan atarım kendimi o'nun kollarına. bazen attığımız bir gol akıtır o gözyaşlarını sevinçten, bazen kaybedilen bi maç kaçan gol kaçan penaltı üzüntüden, sinirden ağlatır beni. ama o'na koştuktan sonra artık başka derdim tasam kalmaz. beni üzse bile tek derdim o olur, diğerlerini unutturur. sevgilimden ayrıldığım zaman bile koştum salonlara o'nda aradım teselliyi. kimseye bişey anlatamadığım zamanlarda o'na koştum. alakasız bestelerde hani duygusal da değil saldır galatasaray derken bile boşalırdı gözyaşlarım. bir yandan bağırırken bir yandan gözyaşlarımı silerdim.
    bunu ilk farkettiğimde yaşımı senesini bile hatırlamıyorum ortaokula ya gidiyordum ya da ilkokuldaydım bilmiyorum. zamanlarını pek hatırlamam olayların. 5-0 lık chelsea maçı. evde güzel göstermiyor tv diye bahane edip köyün kahvesine koştum maça. ben evde izlediğim maçlardan tat alamıyorum. maç başladı biz golleri yedikçe benim başım öne eğiliyor sesim çıkmıyor artık. ama sonuna kadar kaldım maçın arada gözlerimi sildim damlalar düşmeden daha. maç bitti çıktım eve gidecem. 5-10 dakikalık yol ama saat 12ye geliyor, hava soğuk köy desen dağın dibi kurt inermiş eskiden ben hiç görmedim ama çok duydum. normalde bunları düşünüp korkudan altıma etmem lazım o yaşta o karanlıkta. ben çıktım eğdim başımı önüme başladım yürümeye. kahveden çıkar çıkmaz gözyaşları durmuyor artık akıyor sıcak sıcak. aklımda sadece maç var 5 tane yedik aq diyorum. 2-3 olsa neyse ama 5 tane yedik diye düşünürken yürüyorum. girdim eve. bi de üstüne bjk'li babamın billur geçmesine katlandım. gittin de noldu 5 yediniz, bi de ağladın mı falan filan. hiç cevap vermedim girdim yatağa maçı düşünürken uyumuşum.

    biricik sevgilimdir kendisi. çocukluk aşkım ilk gözağrımdır. sevgisi de çok sevdiğim rahmetli dedemden yadigardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın