resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2520
    gerek kulüp gerek milli takım bazında on senede nereden nereye geldiğimizin net bir yansıması aslında sabri. galatasaray'ın kaptanı, milli takımın değişmezi... haliyle çok şaşırmamak, hayıflanmamak gerek avrupa'dan uzak geçen sezonlara ya da kaçan uluslararası turnuvalara.

    hedeflerin ne olduğu, çıtanın nereye konduğu ile alakalı sabri'nin ne olup/olmadığı. eze eze avrupa kupası alacak bir galatasaray'dan ya da katıldığı turnuvalarda final hedefleyecek bir milli takımdan söz edeceksek eğer gerçekçi olmak lazım, sabri'ye bu takımların kulübelerinde dahi yer yok.

    bir melo geliyor, geldiği anda fark yaratıyor. halbuki biz alışmışız, ön libero dendiği zaman aklımıza sabit bir takoz profili geliyor. top geçer adam geçmez ekolü kerestelerde kalmışız aklımız. kafalarda hep bir şeyin özrünü arama, bir eksikliği meşru gösterme çabası. sabri pas veremiyor ama çok mücadele ediyor, arda eli belinde geziyor ama şöyle teknik, böyle klas... kandırmasın kimse kendini. hem kasap havası, hem ince işçilik bilen ön libero nasıl oluyorsa, mücadele ettiği kadar top oynamasını bilen sağ bekiniz, top oynamasını bildiği kadar mücadele eden 10 numaranız olacak. zeki ama çalışmıyor, salak ama çok gayretli profilleri yemiyor artık bu devirde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın