resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2503
    7 ekim 2011 türkiye almanya maçı'ndaki performansı beni de isyan ettirdi sonra kendi kendime sordum. ona mı kızmamız lazım, yoksa guus hiddink'e mi? ligler başlayalı 5 hafta geride kaldı. fatih terim ilk maçlarda sabri'yi orta sahada deneyerek anladı onun orta sahada oynayamayacağını. peki kadro kurarken hiddink veya yardımcıları hiç mi dikkate almaz bunları.

    yedek kulübesinde, colin kazım, gökhan töre, emre belözoğlu, mehmet topal gibi orta saha oyuncuları varken sabriyi orda oynatmak da neyin nesi? hadi sabriyi oynatarak, takım olarak iyi yaptığımız orta saha paslaşmalarından kısmen feragat ettin belki daha fazla top çalabilmek, daha hızlı atağa çıkmak için ama maçta da gördük ki bizim takımın en hızlı adamı sabri ise istisnasız tüm alman futbolcular sabri'yi hız konusunda ikiye katlar, o kadar hızlılar...

    dünkü röportajında* löw'e genç oyuncuları hangi özelliklerine göre seçiyorsunuz dediklerinde "hız, çabuk düşünme, hızlı karar verme" mealinde bir şeyler söylemişti.
    kısacası maçın bir bölümünden sonra kızdığım adam sabri değil hiddink'ti. koskoca hiddink, vardır bir bildiği deyip geçemiyoruz işte merak ediyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın