resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2500
    adam götüne motor taksın. sahada basmadık yer bırakmasın, kimileri de götüyle ceza alanı içinde adam yıkıp kral olsun, pazara gönderilip konuşulmasın, ardından da küfür yiyen laf edilen sabri olsun.

    ulan ne kadar emek düşmanı adamlar varmış bu dünyada ya. elinden geleni yapmıyor mu bu adam amk? hoca sürünce varını yoğunu koymuyor mu ortaya? koyuyor. eee kime ne batıyor lan? bu adamı kesebilen bir adam çıktı da biz mi oynatmadık ya. 2004 yılında çıktı sabri piyasaya adam akıllı ve türk milli takımında adam akıllı kim kalmış başka o tarihten bu yana sağ bek olarak. neyin peşinde bu millet anlamıyorum adam elinden geleni yapar taşak oğlanı olur, kötü oynar siktir git ruhsuz olur. ne kadar ezik adamlarmış ya sabriyi yetenekleri ölçüsü dışında eleştirip dalga geçenler. ruhunun ezikliğini bu adam üzerinden gidermeye çalışan mallar yüzünden en kral sabrici oldum yemin ediyorum. yeter artık vallahi.

    7 ekim 2011 türkiye almanya maçında iki tane kritik pası başka bir adam mı attı? topları başka biri mi çaldı? ha pas hataları yaptı onu zaten kabul ediyoruz ama hocanın yüklediği misyona yönelik bu adam her şeyi yapmıyor mu yapıyor? fatih terim bile bu adamı dağıtıcı olmasından ziyade karşı takımı bozsun diye orta sahada oynatıyor, yaratıcılıktan feragat ediyor ama takımın zayıf karnı olan savunmasını bu şekilde güçlendiriyor, aynı zamanda sabrinin zaman zaman parlayan hücum gücünü istiyor, ha keza hiddink de aynı mantıkla orta sahaya koyuyor sabriyi ve bu adam istediklerini harfiyen yapıyor ama yıl 2011 hala sabri orta açamıyor diye zırlayanlar var. ya arkadaş açın bakın sabri nasıl ortalar açıyor maç içinde, yüzdeye koyun ve bir de üst düzey beklerin orta yüzdelerini koyun. bakalım fark neymiş. eldeki malzeme bu, yapılan belli, alternatifi yok. daha hangi götün davasındayız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın