resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2495
    iyi oynasa da, berbat maçlar çıkarsa da galatasaray'ın öz evladı olduğu için milli takımda olması gereken adam. aydın yılmaz'da galatasaray'ın öz evladı. sırf galatasaray'ın altyapısında yetişmek, maç sonlarında yarı çıplak üçlü çektirmek bir futbolcuyu eleştirilmez mi kılar? bu nasıl bir mantık?

    sabri top kaptırır, 10 şutundan sadece 1'i kaleyi bulur, ortalar ya outa gider ya rakip defanstan geri gelir. sonra üçlü çektirir, seyriciyi coşturur,çubuklu tosun'la kavga eder. tabi tüm bunlar sabri'nin milli takımda ve galatasaray'da banko oynaması için yeterli etmenler. ateş, su, toprak, tahta. budur.

    sabri'nin galatasaraylılık samimiyetinden hiçbir zaman şüphe etmiyorum ama bir taraftar olarak sabri'nin futbolu bana artık işkence gibi geliyor. 7 ekim 2011 türkiye almanya maçı'nda sabri sahanın en iyisiydi diyen yazar arkadaşlar var. yapmayın etmeyin yahu. aynı maçı mı izledik? ilk yarıda sürekli top kaptırdı, dakika 85'ten sonra maçı izlemeyi bıraktım o süreye kadar kaleye tek şutunu gördüm o da üstten değil bu sefer, yandan outa gitti. pas hataları yaptı.

    guus hiddink'de de suç buluyorum. sabri'yi yanlış mevkide oynatıyor, sağ bekte oynaması gerek. burası doğru. ama her milli maçta sabri ilk 11'de. başka futbolcu mu yok. mehmet topal gibi la liga tecrübesi yaşayan bir isim yedekte oturuyor. yazık günah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın