resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5974
    yaptığı açıklamalar tutarsızlıklarla dolu. bu tutarsızlık sadece son yaptığı açıklamalarla alakalı değil. ben bu adamın bana aylık 80 küsür bin euro/tl yetmiyor açılışlara falan katılıyoruz işte gibisinden açıklamalarını hatırlıyorum. kendisi için sonradan görme yakıştırması çok kibar kaçar o yüzden bu tabiri de kullanmıycam. kendini takımdaki yabancılarla kıyaslayacağına bir de ülkesinin heba olmuş ve olmakta olan gençleriyle kıyaslasa nasıl olur acaba. bu ülkede bin liraya bin takla atan insanlar var. biraz da kendi ülkenin sosyo-ekonomik durumuna göre ne kadar rahat bir hayat sürdüğünden falan bahset be ardacım.

    bu adam galatasaray'dan gitmesinin ne kadar güzel bir olay olduğunu yaptığı açıklamalarla her daim kanıtlıyor. gittiği takımda galatasaray'daki rahatlığı bulamadığından mütevellit de her mikrofon tutulduğunda galatasaray taraftarına giydirmekte bir beis görmüyor.

    bir de galatasaray'da bu adama kaptanlık verilmiş ya ben ona üzülüyorum. tabi burada adnan polat ve ekibinin iğrenç yönetimi bir kez daha karşımıza çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın