resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5965
    arda'ya en çok yüklenilen zamanlarda hep destek oldum, galatasaraylı olmayan kız arkadaşımı önce galatasaraylı yaptım, sonra arda'ya destek için maça götürdüm türk telekom arenaya. ama arda beni o kadar pişman ettiki onun için yaptığım herşeye. evet belki yaptıklarım onun için çok önemli şeyler değildi ama ben kendi adıma utanıyorum arda gibi bir adamı her ortamda savunmaya çalışıp, formama onun ismini yazdırdığım için.

    o çok eleştirdiği yabancı futbolcular ne kadar para alıyorsa alsın saha içinde galatasaray'ın başarısı için uğraşırken, arda kendi egoları yüzünden galatasaray'ın başarısını hiçe sayıp onlara pas vermediği zamanlarda onu savunmaya çalışan bana yazıklar olsun.

    bütün bir sezon boyunca her milli maçta kendini avrupaya kanıtlayabilmek için sakat sakat oynayıp, sakatlığının çok uzamasına yol açtığında galatasaray adına birşey oynamadığında onu savunmaya çalışan bana yazıklar olsun.

    iki üçük ergenin yaptığı harekete bakarak bütün tribünlere uzun süre küsen, galatasaray'ın attığı gollere bile saha içinde adam akıllı sevinmediğinde yine onu savunmaya çalışan bana yazıklar olsun.

    evet arda ben kimim ki bunlar için sana yazıklar olsun diyecek. sana değil bana yazıklar olsun diyorum bu yüzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın