resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5962
    kendi saygı duyduğu, samiyen' de top toplarken hayran olduğu futbolcu abilerinin yaptığı fedakarlığı yapıp boş mukaveleye imza attığını söyleyerek ve sürekli takıma yaptığı faydalardan bahsederek, gittiği yerde çok mutlu olduğunu ama büyük galatasaraylı olduğunu yineleyerek bir şekilde günah çıkartmaya çalışan eski futbolcumuz.

    madem o kadar mutlusun bırak artık galatasaray'ı. biz seni çoktan bıraktık çünkü. neyi ispatlamaya çalışıyorsun? koskoca galatasaray kaptanı 15 yaşında bir çocuğun küfürüne küsüp te kulübü terk eder mi? buna kim inanır? sanki ilk kez bir futbolcuya küfür ediliyor. futbolcusun, genç yaşında takım kaptanısın üstelik.ünlüsün, son model araban , artist sevgilin var. o yaşta belki bir kenar mahalle genci için yeterince kıskanılacak tarafın var. ama bazı şeylerin bedeli değil mi bu?

    senin niye gittiğini herkes biliyor. o yüzden istediğin kadar günah çıkart bu durum değişmeyecek. kaptanlık başka birşey arda. sen o abilerin gibi efsane olamadın ve gelecekte kimse seni kaptan arda olarak hatırlamayacak. o çok sevdiğin galatasaray'da bir efsane olarak anılmayacaksın. yaptıklarınla galatasaray'a hizmet ettin kimse inkar etmiyor bunu ama unutma ki seni arda yapan da galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın