• 131
    iki sevgilidenden* de vazgeçemememe rağmen şartlar yüzünden futbola tercih ettiğim ve "deli galiba napıyo lan bu manyak?" bakışları altında boynumda galatasaray atkısıyla izlediğim maç.

    şöyle ki; bir yandan futbol, bir yandan da basketbol maçlarımızı takip edebilmek için dışarıda mekan aradım ama baktım bu kombinasyonu bana sağlayabilen bir mekan yok, ben de bu kombinasyona en çok yaklaşan bir iddaa bayiinde bizim için tarihi önem taşıyan basketbol maçımızı izlemeyi seçtim. en çok yaklaşan diyorum çünkü basketbol maçını gözümle, futbol maçını da kulağımla takip etmeme imkan verdi bu mekan.

    maçı izlediğim yer iddaa bayii olduğu için ortamdaki birkaç televizyonda o an itibariyle oynanan iddaa maçlarından bazıları açık ama hepsinin sesi kısıktı bizim basketbol maçı da dahil olmak üzere. millet de televizyonların karşısına oturmuş maçları takip ediyor. aynı zamanda mekan sahibi galatasaray'ın ankaragücü ile olan futbol maçının sesini ortama verdiğinden kulaklar da futbol maçında. herkes iddaa maçlarına odaklanmış, bizim basketbol maçını benden başka takip eden yok. ben bizim basketbol takımını alkışlayıp kendi çapımda destek verdikçe ya da sesimi yükselttiğim, yer yer küfürü bastığım anlarda millet dönüp dönüp bana bakıyor falan. en başta belirttiğim deli zannedilmeme sebep olan bakışların sebebi bunlar.

    işte böyle değişik şartlar altında takip ettim ben bu maçı ve sonlara doğru herkesin içinde gururdan gözlerim doldu kenarda oktay mahmuti'yi, sahada tutku açık'ı, ender arslan'ı, luksa andric'i, jaka lakovic'i, joshua shipp'i, preston shumpert'ı gördükçe. maç sonunda galibiyeti bağıra çağıra kutlayamamaksa içimde kaldı.

    sonuç olarak tek kelimeyle "harika" bir maçtı. bir kez daha teşekkürler aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın